Gyászjelentés

GYÁSZJELENTÉS

Gyászhír

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy klubunk örökös Elnöke Léhi Gábor nyugállományú honvéd alezredes rövid, néhány napos betegség után tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Léhi Gábor Jászapátiban született 1931. november 12-én. 4 éven át 1946-50-ig a Salgótarjáni Vasas Birkózó Sportklub sportolója volt. A gimnázium elvégzése után a Kossuth Tüzértiszti Iskolába került, majd a Zrínyi Miklós Katonai Akadémia rakéta és tüzér szakán szerzett oklevelet. Hivatása kapcsán került Szentesre és vált ízig-vérig szentesivé. Itt élt feleségével és gyermekeivel. Megkapta a Haza Szolgálatáért Érdemérem arany, ezüst és bronz fokozatát. 1987-ben ment nyugdíjba.
Nyugdíjas évei napi aktivitással teltek. Széles körű műveltsége érdeklődési köre, történelmi, irodalmi, művészeti ismeretei, szociális érzékenysége, emberismerete, aktivitása tette alkalmassá arra, hogy létrehozzon egy olyan klubot, amely folyamatosan sok embert, különböző rétegeket, korosztályokat, mozgat meg az óvódástól az aggastyánig, és von be különféle sport és kulturális rendezvényeibe, túráiba. Szívügye volt a külhoni magyarokkal történő szívélyes, egymást építő baráti kapcsolat kialakítása, ápolása. Általa Gyergyóremete, Zentagunaras és Újszentes magyar iskoláival vette fel és ápolja a kapcsolatot a klub.
32 évvel ezelőtt álmodta meg és hozta létre néhány barátjával, társával az Árpád Szabadidős Sportklubot. Ringatta bölcsőjét és szerette volna megérni krisztusi korát, de ez már nem adatott meg számára. Az utolsó napokban is dolgozott a klubért. Lábfájása miatt személyesen már nem tudott utánajárni, hogy minden rendben legyen a klub baráti estjén, de telefonon még hívott mindenkit, mert mindig szerette jókedvűen együtt látni a klub tagjait. A baráti esten azonban már nem tudott megjelenni. Másnap még érdeklődött, hogy hogyan sikerült a vacsorás est…
Emlékét örökre megőrizzük.
Nyugodjék békében

 

 

Kulturális Csoportok Találkozója 2019

Nemzetközi Kézműves, Honismereti és Sport Gyermektábor

Az Árpád Szabadidős Sportklub ez évben is megrendezni a már hagyományos Gyermektáborát 2017.06.25-2017.07.01. között.

Délelőttönként kézműves foglalkozásokkal a Móricz Zsigmond Művelődési Házban, délutánonként sport és honismereti programokkal várjuk az általános iskolás korú gyermekeket.
A táborban részt vesznek határon túli magyar gyermekek is a Vajdaságból, Erdélyből.
A tábor részvételi díja: 10.000 Ft/fő, mely az ebéd költségeit is tartalmazza.

Jelentkezés: 2017. 06.15-ig szerdánként 15 és 17 óra között a klub 6600 Szentes, Kiss Bálint utca 3. szám alatti klubhelyiségében.

Lehetőség van jelentkezni a gyergyóremetei Fráter György Általános Iskola által Gyergyóremetén szervezett Kézműves Gyermektáborba ahová 10 fő általános iskolás korú gyermeket várnak Szentesről. Időpontja: 2017.07.17-2017.07.22. A táborban a részvétel ingyenes, az útiköltség 12.000 Ft. A gyergyóremetei táborba is a fenti helyszínen lehet jelentkezni.

Labdarúgó torna

Meghívó

Az Árpád Szabadidős Sportklub kispályás labdarúgó tornát rendez 2017.06.17-én 8 órától a szentesi Kinizsi pályán.
Nevezni 10 fős csapatokkal (17 éven felüli férfiak) lehet. Sportöltözet, 1 db futball labda kötelező. Bőr és fém stoplis cipő használata tilos. Igazolt játékos megyei I. osztályig bezárólag vehet részt a tornán.
Jelentkezni lehet 2017.06.07-ig szerdánként 15 és 17 óra között a Klub 6600 Szentes, Kiss B. u. 3. szám alatti klubhelyiségében. Nevezési díj: 4000 Ft/csapat.
Szeretettel várjuk a résztvevőket.

Rendezőség