Rotary diáktáborok

Tapintható térképek

Pályázat - 2008/09

Pályázat - 2007 ősz

Ifjúsági csere

Pályázati felhívás – 2007 ősz

A Szentes–Csongrád Rotary Club tehetséges gyermekeket támogató alapja

Szentes–Csongrád és környéke általános-, közép-, zene- és művészeti iskolái Igazgató Testületeihez

"... A közösségi szolgálatot a Rotary központi elemének nevezzük. Arra ösztönzi a Rotary-tagokat, hogy érezzenek felelősséget, kötelezettséget embertársaik iránt. E szolgálat révén találja meg helyét a Rotary-tag a közösségben..." (Peter Christian Herbrich, D.G. 1910.)

A fentiek szellemében a Szentes-Csongrád Rotary Club ismét meghirdeti tehetséges gyermekeket támogató pályázati lehetőségét.
 

Célkitűzésünk változatlanul Szentes, Csongrád és környező településein tanuló tehetséges, de szerény anyagi lehetőségekkel bíró gyermekek anyagi támogatása képességeik mind szélesebb és mélyebb kibontakoztatása érdekében. 

Visszatekintő

Ledóné dr. Darázsi Hajnalka a támogatást nyert diákokkal. Fotó: Vidovics Ferenc - 2006A 2006 őszén kiírt pályázatra ezután 29 egyéni és egy csoportos kérelem érkezett. Csongrádról 10, Szentesről 20, általános iskolákból 21, középiskolából 9 pályázat érkezett. A művészeti iskolák aktívan vettek rész a pályázásban, Csongrádról 6 kérelmük érkezett. Először pályázott szentesi, de Szegeden tanuló középiskolás... 
Harminc pályázat érkezett - V.F., - 2006.12.27. 
 

Ledóné dr. Darázsi Hajnalka a támogatást nyert diákokkal. Fotó: Vidovics Ferenc - 2006A 2006 tavaszán közzé tett felhívásunkra - mely szerint egyszeri célzott támogatást kívánunk nyújtani tanulmányi-, művészeti- vagy edzőtáborokhoz - 12 pályázat érkezett be. A nyertesek a vakáció első napján, 2006. június 16-án péntek délelőtt vehették át a támogatásokat...
A Rotary Club támogatásait adták át - V.F., - 2006.06.20. 
 

Dr. Papp Zoltán, Beleon Zsoltné és Farkas Bálint a támogatás átadásakor. Fotó: Vidovics Ferenc - 2005A 2005 őszén kiírt pályázaton 16 általános vagy középiskolás diák részesült anyagi támogatásban, köztük hárman rendszeres havi juttatásban iskolai tanulmányaik megkönnyítésére. A pályázók magas száma mutatta, hogy a Rotary Club jótékonysági tevékenységére szükség van...
Rotary támogatás diákoknak - V.F., - 2006.01.02. 
 

Felhívjuk az Igazgató Testületek és pedagógusok figyelmét alapunkra, és kérjük, legyenek segítségünkre, hogy támogatásunk elérje célját.

Kérjük az osztályfőnököket pályáztassanak tanulókat a következő feltételekkel:
 

A támogatottak köre:

A támogatás módja:

Kérjük az iskolák igazgatóit, hogy az osztályfőnökök javaslata alapján - a letölthető Adatlapot használva - 2007. december 11-ig nyújtsák be a támogatásra javasolt tanulók adatait és pályázatát az alábbi címre:

Szentes–Csongrád Rotary Club
Beleon Zsoltné pályázat-szervező
6600 Szentes, Dr. Mátéffy F. u. 14.
vagy e-mailben: info@beleonskf.hu

A pályázatnak tartalmaznia kell:

A pályázatokat a Rotary Club két héten belül elbírálja és döntéséről értesíti az iskolák igazgatóit. 

Ismételten felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az eddigi pályázatunkon nyertes diákoktól írásos visszajelzést várunk, mennyiben segítette tanulmányaikat, előmenetelüket az elnyert támogatás. Ennek hiányában a korábban pályázaton nyert tanulók új pályázatát nem fogadjuk.
 

A 2007 őszi pályázat benyújtási határideje december 11.

A pályázati adatlap Word-formátumban letölthető ITT!
 

További információk:

 

Szentes, 2007 november 10.

Ledóné dr. Darázsi Hajnalka
elnök, Szentes–Csongrád RC