2011. március 11.

Szentesi büntető party

A Graffiti Klubban a Csongrádi út 8. szám alatt március 13-án, vasárnap 20.30-tól várja a vendégeit.
21.00–21.40 Hiteljugend
myspace.com/hiteljugend
22.00–22.40 Living Dead Army
myspace.com/thelivingdeadarmy
23.00–00.00 Yellow Spots
yellowspots.hu

A Yellow Spots zenekar úgy gondolja, hogy hétéves fennállása alatt túl kedves volt a közönségével, ami a rock and roll kultúra erköl-csi hanyatlásához vezethet! Mindennek jóvá tétele érdekében Büntető Turnéval köszönti a tavaszt, néhány szintén szigorú formációval közösen. A szentesi állomásra a Graffiti Klubban kerül sor.

Elsőként Szeged legkarakteresebb new wave/punk formációja, a provokatív és komor társadalomkritikával operáló Hiteljugend avat be a közép-kelet-európai rabszolgasors gyönyöreibe. Minden hitelképes látogató készüljön, mert a csapat elkalauzolja egy paneldzsungellel körülvett EUscwitz-i wellness hétvégére!

Utánuk a Living Dead Army legénysége lép hazai színpadra, hogy megkezdje az estet a Misfits nyomán haladó, holtra meszelt horror-punk produkciójával.

Végezetül a publikumot rendszerint vérbe és szeszbe fullasztó, budapesti Yellow Spots  "belezős rakkendroll" zenekara teszi fel a pontot az estére, akik nagybőgővel és fúvósokkal prezentálják elegáns swing és tébolyult kabaré-cirkusz egyvelegüket. Sokkolás, csonkolás és lakodalom!

A belépőjegy ellenértéke 800 Ft lesz, ami az első 50 vendégnek a hozzá járó Erős Pistás kenyeret, kommersz felest és a feloldozást is tartalmazza! Tehát ne feledjék: március 13-án a Graffiti-ben a Hiteljugend, a Living Dead Army, valamint a Yellow Spots részesíti kulturális fenyítésben a Tisztelt Publikumot!

(X)