2010. október 8.

Hőguta

Kiül a rendőr az erkélyre reggelizni. A felette való szinten a rendőrkapitány papagája megjegyzést tesz:
– Hülye rendőr!
A rendőr megsértődik és bemegy. Másnap reggel újra kiül a rendőr reggelizni, és a papagáj újra megszólal:
– Hülye rendőr!
Így folytatódik ez napokig, míg a rendőr megelégeli és bemegy feletteséhez panaszt tenni:
– Kapitány úr! Az ön papagája napok óta lehülyéz engem. Kérem, ha nem neveli jobb modorra és legközelebb is lehülyéz, én lelövöm!
A rendőrkapitány megfenyegeti a papagájt, ha nem viselkedik, nem kap enni.
Következő reggel a rendőr újra kiül reggelizni.
A papagájt majd megöli az ideg, már ott ül a csőre hegyén, de nem mondja ki. Majd később gondol egyet és így szól:
– Pszt! Úgy is tudod!

Három professzor - fizika, történelem és logika – megbeszélik, hogy kipróbálnak egy nudista strandot. Vígan napozgatnak, újságot olvasnak, mikor ijedten felkiált az egyik:
– Ajaj! Itt jön Kovácsné a könyvelésből!
Mindhárman felugranak, a fizika és a történelem profok az ágyékuk elé teszik az újságot, a logika prof a fejére. Mindhárman üdvözlik Kovácsnét, majd, mikor eltávozott, az egyik megkérdi a logika proftól:
– Te, hogyhogy a fejedre tetted az újságot?
– Nem tudom, ti hogy vagytok vele – feleli –, de engem általában az arcomról ismernek meg!

Nagyon boldog ember voltam. Már több mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel, és el is határoztuk, hogy összeházasodunk. Csak egy dolog aggasztott... A gyönyörű szép húga... Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk mini szoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt amikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Egy napon, a hugica hívott, és megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem, és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett. Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn. Amikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam. Körös-körül... ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta: "Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön! Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!"
Tanulság:
Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!

Az állatorvos elmegy a háziorvoshoz.
- Mi a panasza? - kérdezi a doki.
- Nézze, én állatorvos vagyok. Én úgy gyógyítom a betegeimet, hogy nem kérdezek tőlük semmit. Maga erre nem képes?
- Dehogynem - válaszolja az orvos kis gondolkodás után. Szó nélkül megvizsgálja az állatorvost, és átad neki egy receptet.
- Tessék, ezt váltsa be!
- És ez hatni fog?
- Persze. Ha meg nem, akkor legfeljebb elaltatom.