2010. március 12.

Fontos a bizalmi kapcsolat

Akciókkal nyitott az Optic World

Exkluzív, kellemes környezetben nyílt meg február 25-én az Optic World Optikai Szalon a Kossuth tér 5. szám alatt, a Pano Café és a Coop bolt között.

Az országos hálózat 16 üzletének egyike az újonnan nyílt szentesi szalon.

Az újjávarázsolt, elegáns helyiségbe lépve az első benyomás a rácsodálkozásé, de egy pillanattal később a vevő azt tapasztalja, mégiscsak jó helyen jár, hiszen a régi csapat jött át egy másik optikai üzletből, azok az arcok, akiket már megszokhatott. Domján Ilona üzletvezető név szerint is megemlíti munkatársait, Szabó Mónikát, Tímár Zoltánt, és dr. Gyovai Judit szemész szakorvost, akikkel most ebben a hozzávetőlegesen 100 m2-nyi üzlettérben találkozhatunk. Így megmarad a bizalmi kapcsolat a vevőkör és az értékesítők között, s a vásárlónak is megnyugtató, ha az üzletben már tudják, milyen kontaktlencsét visel, jegyzi meg mosolyogva Ilona, egyik visszatérő vendégük betoppanásakor. A kontaktlencse folyadék után érdeklődő hölgy bevallotta, már kezdett aggódni, hogy nem találja őket, de láthatóan megkönnyebbült, hogy rájuk akadt itt az új helyen. Az üzletvezető ennek kapcsán elárulja, sokan keresik őket, mindenféle fórumokon. Ez pedig arról árulkodik, hogy van igény a szolgáltatásaikra.

Egyébként a régi telefonszámot is hozták magukkal (+36 63 444-543, mobil: +36 30 367-4696), mint ahogyan a magas szintű kiszolgálás is változatlan. Az otthonos légkörben ráadásul a vevő a megszokottan kedvező árakat találja. Mindezeknek köszönhetően az üzletvezető tapasztalata szerint kezdettől jó a forgalmuk. Az árukészletről azt mondja, elsősorban olasz és amerikai kereteket, napszemüvegeket, kontaktlencséket és ápolószereket forgalmaznak. A rendkívül kedvezőtől a luxus árfekvésűig, 10 ezer forint alatt és 100 ezer felett is találhatók árucikkek a szalonban, s érdekes, hogy a drágább darabokra is van igény. Óriási a keret-és lencseválasztékuk, mindenkinek egyénre szabott ajánlattal szolgálhatnak, árulja el Ilona. Eddig is tudtak azonnal szemüveget készíteni, ez a specialitásuk ma is megvan.

Az orvosi rendelőt magas színvonalú vizsgáló berendezéssel szerelték fel, a műszerek között különösen büszkék egy japán csiszológépre, ami a legprecízebb szakmai elvárásoknak is megfelel. Az Optic World-ben nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy hálózatukban bővítsék a munkatársak ismereteit, így a szentesi üzlet dolgozói is többször voltak már idén szakmai továbbképzésen.

A folytonosságot azzal is hangsúlyozzák, hogy dr. Gyovai Judit továbbra is kedden, csütörtökön 9-15 óra között rendel. Éppen egy rendelési nappal nyitottak februárban, s már aznap betelt a létszám, tudjuk meg Ilonától. A nyitva tartásuk azonban hosszabb lett, ebédidőben sem zárnak be, hétfőtől péntekig 8.30-tól 17.30-ig, szombaton 8-tól 12-ig állnak a vásárlók rendelkezésére. A nyitási akciók március 31-ig érvényesek, de a tendencia marad, a későbbiekben is mindig lesznek akcióik a folyamatosan megújuló választékból.

fizetett hirdetés