2010. február 19.

Fürdőfejlesztés Cserkeszőlőn

Szeptemberben adják át a komplexumot

Cserkeszőlőn szeptember 30-án adják át azt a vadonatúj fedett fürdőkomplexumot, melynek megépítése után újabb két gyógyvizes medencét vehetnek birtokukba a téli fürdőzést kedvelők. A családos vendégekre is gondolva, élménymedence óriás- és családi csúszdával, sodrófolyosóval, valamint egy tanmedence és egy jakuzzi medence nyújt majd kikapcsolódást. A kibővült fürdőszolgáltatások mellé büfé és nyugágyas pihenő galéria tartozik majd. Már a nyári szezonban látogatható lesz a 300 m2 vízfelületű szabadtéri gyógyvizes medence klasszikus és extra élményelemekkel és egy 120m2 felületű óriáscsúszda. Különlegességnek számít a régi, belső büfé helyén építendő önkiszolgáló étterem, melynek tetőteraszán jakuzzi kádak és mediterrán koktélbár fokozzák az élvezeteket.

A téli fürdő látványterveS, hogy a sorbanállást a kánikulában elkerüljük, egy újabb bejárati kaput alakítanak ki, ami tökéletesen illeszkedik a cser-keszőlői községképbe.

A beruházások egy része az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Az építési munkák ideje alatt a fürdő és szolgáltatásai zavartalanul működnek. A hét minden napján reumatológiai szakrendelés vehető igénybe. A szakrendelésre nincs várakozási idő, a felírt kezelések azonnal felvehetők a személyre szabott, beosztott időpontok szerint, melyeket az OEP évente kétszer 15 alkalommal támogat minden magyar állampolgárnak.

A fürdőben bőrgyógyászati szakrendelés is működik, mivel a gyógyvíz kiválóan alkalmazható egyes bőrbetegségekre, mint pl. psoriasis és fejkorpa.

Hosszabb cserkeszőlői tartózkodásra ajánljuk a Touring Garniszállodát, amely közvetlenül kapcsolódik a gyógyfürdőhöz. Családias hangulatával, bőséges reggeli választékával és szolid áraival várja vendégeit.