2010. február 5.

A 20 ezredik kártyát adták át

Mészáros Zoltán és Bereczk ImrénéFebruár 2-án ünnepélyes keretek között adták át a Hunor Coop hálózat Appo-nyi téri üzletében a 20 ezredik törzsvásárlói kártyát és a mellé járó 20 ezer forintos vásárlási utalványt. A szerencsés vevő Bereczk Imréné, a kártyát és az ajándékot Mészáros Zoltán, a részvénytársaság elnök-vezérigazgatója nyújtotta át.

Bereczk Imréné kérdésünkre elmondta, hogy a bolt szomszédságában lakik és 35 éve idejár vásárolni. Régóta tud erről a törzsvásárlói lehetőségről, mint említette, a kasszánál minden vásárláskor felhívták a figyelmét az előnyeire, de ő csak karácsony környékén szánta el magát arra, hogy regisztráljon. Az átadó ünnepségen mosolyogva emlékezett vissza arra, hogy milyen körülmények között szerzett tudomást a szerencséjéről. A Hunor-Coop értékesítési vezetője, Csatordai Lajos a lépcsőházban érte utol a hölgyet és hosszasan győzködte arról, hogy a nyereménye valós, nem kell érte sem fizetni, sem újabb dolgot vásárolni. A törzsvásárlói kártyára a vásárlások során pontokat lehet gyűjteni, amelyet kedvezményekre válthat be a hálózat üzleteiben. A nyugdíjas asszony úgy tervezi, apránként vá-sárolja le a nyereményét, amelynek nagyon örült. A boltról az a véleménye, hogy rendezett, szépen kialakított üzlet, segítőkész dolgozókkal. Egy olyan hely, ahova jó érzés betérni, és ahol mindent megkap, amire a férjével és a gyakran hazalátogató gyermekeivel, unokáival szükségük van.

Az elnök-vezérigazgató, Mészáros Zoltán úgy véli, nem csak a vásárló, hanem a bolthálózat számára is örömteli nap a 20 ezredik törzsvásárlót köszönteni. Érdeklődésünkre beszámolt arról, hogy a Hunor-Coop Zrt. Csongrád megye 18 településén van jelen 33 üzlettel, ami nagyjából 80 ezer fős vonzáskörzetet jelent. Magyarországon a Coop-törzs-vásárlói rendszer 3 éve honosodott meg skandináv mintára. Büszkén említette, hogy a Coop-hálózat hazánk legelterjedtebb ilyen szerveződése. Elmondta, hogy ezzel a lehetőséggel a hozzájuk naponta visszatérő vásárlóknak szeretnének olyan módon kedvezni, hogy a fizetéskor a kártyára gyűjtött pontjaikat tetszés szerint válthatják be akár ajándékokra, akár árcsökkentésre. Bizonyos napokon a hozzájuk betérő kártyatulajdonosok vásárláskor dupla pontot kapnak. Hozzátette, hogy ez az első ünnepélyes kártyaátadás, de tervei szerint ebből hagyomány lesz. Az üzleti fejlesztésre vonatkozó kérdésre azt felelte, hogy előrehaladott állapotban van egy több 100 milliós uniós pályázatuk, melynek a segítségével nagyszabású felújítást, korszerűsítést és területnövelést fognak véghezvinni.

Králik Emese