2009. január 9.

Kis kukta

Milánói rakott galuska

Hozzávalók 4 személyre: 1 tasak KNORR Milánói makaróni Rafinéria, 50 dkg liszt, 2 tojás, 10 dkg gomba, 20 dkg darált csirkemell, 2 dl tejföl, 20 dkg reszelt sajt.

Elkészítése: A lisztből, tojásból egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. Forrásban lévő vízben kifőzzük, majd langyos víz fölött leszűrjük. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet. Beleöntjük a KNORR Milánói makaróni Rafinériát, és pár percig főzzük. Egy tepsit kivajazunk, majd rétegesen rakjuk a galuskát és az elkészített milánói szószt. A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel, és a tetejére reszelt sajtot szórunk. Forró sütőben csak addig sütjük amíg a sajt ráolvad.