2008. május 16.

Szülők az óvodáért

Gyereköltöztető verseny bátor apukáknak

Családi napra várták május 10-én a szentesieket a Köztársaság utcai óvodában. A szülők az eddigi hagyományokat megszakítva, olyan jótékonysági rendezvényt szerveztek, ahol kicsi és nagy, gyermek és szülő, nagyszülők, családtagok, barátok együtt tölthettek egy kellemes délutánt.

Több száz érdeklődőt vonzott szombaton a Kertvárosi Családi Nap, amely változatos programot kínált. Lehetett pónilovakkal körözni, lovaskocsikázni, ki-ki megmutathatta kézügyességét, a picúrok ugrálóvárban vezethették le fölös energiájukat. A családok mulatságos vetélkedőkön mérhették össze ügyességüket és gyorsaságukat. Volt öltöztető verseny apukáknak, múmiakészítés, lekváretetés, tojásfutás, kötélhúzás. A szervezők értékes jutalmakkal honorálták a versenyzők bátorságát.

A rendezvényen számos önként ajánlkozó produkció mutatkozott be. Eljöttek a Koszta József iskola tanulói és tanárai, a Szilver táncosok, a Zafír hastáncosok és még a szentesi rendőrkapitányság nyomozókutyája is bemutatta tudását. A délután egy látványos bűvész show-val zárult, és éhen sem maradt senki, hiszen a bográcsos paprikás krumpliból is jutott mindenkinek.

A szervezők ezúton fejezik ki köszönetüket az ovis szülők felajánlásaiért és segítségéért, az óvoda dolgozóinak munkájáért és támogatóink felajánlásaiért. Reméljük, hogy ezzel a családi nappal egy hagyományt sikerül teremtenünk, melynek bevételéből évről-évre az óvoda egy kicsit megújulhat, illetve gyermekeink komfortosabb és kellemesebb mindennapjaihoz szükséges eszköztár gyarapodhat.

A rendezvény teljes nettó bevételét a Szentesi Kertvárosi Óvodások Képességfejlesztéséért Alapítvány részére utaljuk át, a szülők és az óvónők pedig együtt döntenek az összeg felhasználásáról.

A szülői szervezet nevében

Komáromyné
Bíró Adrienn