2008. január 11.

Nyerje vissza elveszettnek hitt egészségét!

Ez év elejétől már Szentesen is megtapasztalhatja a lakosság a dél-koreai piacvezető cég kiváló termékét a termoakupresszúrás maszszázs ágyat. A Klauzál utca 20. szám alatt található központ vezetői, Berta Lilian és Szabados Mihály ez alkalommal olvasóinkkal is megismerteti a CERAGEM jótékony hatásait. Szavaikból kitűnik: a CERAGEM segítségével a jelentős általános állapotjavulás mellett a mozgásszervi betegségek, gerincet érintő reumatikus elváltozások, hátfájás, derékfájás, porckorongsérv és daganatos betegségek esetén egyaránt kiemelkedő javulás tapasztalható.

A Szentesen is kipróbálható CERAGEM ágy egységesített alternatív gyógymódok kombinációjával éri el kiemelkedő hatását. Egyrészt a chiropraktikát (hátgerincmasszázst ) alkalmazza, tehát ellazítja a görcsös, megfáradt izomzatot a gerincvonal rendellenességeinek korrigálásával.

Feloldja a gerincoszlopra nehezedő nyomást, az izomgörcsök fellazítását követően tehermentesíti az idegeket.

A masszázs helyreállítja a csigolyákat, ezáltal feloldja a porckorongokra nehezedő nyomást. A tehermentesítésnek köszönhetően a porcok ismét megtelnek szövetnedvekkel, így gyakorlatilag a porckorong megújul. A kezelés hő- és fényterápiával egészül ki, amely szintén a keleti gyógyászat hagyományos módja. Fizikai reakciót vált ki, ami elősegíti az egészség helyreállítását.

A CERAGEM masszázságynak egyik legfontosabb része a Jáde kövekkel borított pro-jektor. A Jáde egy féldrágakő, amelyet ugyancsak évszázadok óta használnak a távol-keleti gyógyászatban, mert segít stimulálni a csí-t (belső energiánkat). Megtartja a hőt és ezt testünknek átadja. A fényterápia megvalósítása - az infravörös tartományon túli és a hélium sugárzóknak - a Jáde kövek közvetítésével történik.

Az immár 65 országban működő központokban, így a szentesiben is a szolgáltatás mindenkinek térítésmentes. Előjegyzés nincs, a várakozás idejét az ágy jótékony hatásairól szóló előadások töltik ki. Vendégeinktől azt kérjük, hogy hozzanak magukkal 2 db fehér lepedőt, fehér pólót és nadrágot, papucsot, valamint fél liter vizet a masszázshoz. Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 8-18, szombaton 8-14 óráig.

(x)