2007. május 25.

Családi nap a Hungerit Zrt.-nél

Baráti hangulatban eltöltött szombat

Szórakoztató, felhőtlen kikapcsolódást biztosító programokkal és különböző játékokkal várta dolgozóit és azok családját a Széchenyi Ligeti Strandfürdőben a Hungerit Zrt. május 19-én. A rendezvény kitűzött célja volt, hogy ezzel a családi nappal egy évente ismétlődő hagyományt indítson útjára a cég.

A szórakozás pedig maradéktalanul felhőtlennek bizonyult, hiszen kicsik és nagyok, gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálhatták a kedvükre való kikapcsolódási lehetőségeket az egész napos családi eseményen. A kicsik többek között strand kosárlabdában, zsákban futásban, petanque-ban, horgászatban és cápavadászatban, valamint human bowlingban és a kókuszdió elkapó versenyen mérhették öszsze ügyességüket.

A vállalkozó kedvűek kipróbálhatták a ligeti strand élményfürdőjét, a csúszdaparkot, a különböző medencéket és a testfestést is. Valamint a hűsítő bomba elnevezésű játékkal tréfálhatták meg játszótársaikat, hiszen ha labdájukkal célba találtak, akkor a másik gyerek beleesett a medencébe. A legügyesebbek pedig, és a legtöbb játékot kipróbálók a program végén elnyert szelvényeikkel részt vehettek a tombolasorsoláson, ahol különböző meglepetésekkel ajándékozták meg őket. A felnőttek a hűsítő italok és kötetlen beszélgetések mellett élő csocsót és darts-ot játszhattak, sportolhattak, részt vehettek például a cégnél dolgozókból létrejött Shoop Shoopp vokál koncertjén és éves munkájuk után a pezsgőfürdőben pihenhettek. A rendező Hun-gerit Zrt. az italokról és ételekről sem feledkezett meg a családi napon, hiszen minden résztvevő előzetesen átvett étel- és italkuponokat válthatott be a strandfürdőben felállított 1200 személyes sátor kiszolgálópultjainál és megkóstolhatta a 3500 literes óriásbográcsban főtt gulyást és a cipókat.

A felhőtlen kikapcsolódást biztosító programon mintegy háromezren vettek részt, s szórakoztak jó hangulatban úgy, ahogyan Simonovics Józsefné is, aki lapunk kérdésére elmondta reméli, hogy a jövő évben is megrendezik majd a családi napot. Neki és családjának nagyon tetszettek a különböző szórakozási lehetőségek, és a kiváló műsorok. Annak pedig különösen örültek, hogy az időjárás is kedvezett a rendezőknek és a vendégeknek. Elmondta, hogy ők négyen érkeztek a családi napra és két gyermekük nagyon élvezte a fürdő területén felállított játékokat. Molnár Róbert barátjával látogatott el a rendezvényre, amit véleményük szerint a cég kitűnően szervezett meg. Ők arról meséltek, hogy a hideg italok mellett a legjobban az óriásbográcsos ízlett nekik. Szerintük azért is jó volt ez a nap, mert kollégáikkal és feletteseikkel kötetlenül beszélgethettek és sokféle témában ismerhették meg egymás véleményét. Mindannyian elmondták azt is, amit egy neve elhallgatását kérő, Kiskunhalason élő, de a Hungerit-nél dolgozó férfi így fogalmazott meg röviden: "Reméljük, hogy a vállalat jövőre is megrendezi a családi napot, Isten tartsa meg Magyar úr és a szervezők jó szokását!"

Valóban valóra is válik majd ez a kívánság, hiszen Magyar József, a Hungerit Zrt. vezérigazgatója elmondta: ez az első alkalom, de úgy tervezik, hogy semmiképpen sem az utolsó. Kíváncsiak voltak arra, hogy hogyan fogadják majd a dolgozók és családjaik ezt a közös ötletből induló, csapatmunkával létrehozott zártkörű rendezvényt. Hozzátette azt is, hogy azért ide, a ligeti strandfürdőbe szervezték, mert városunkban kevés olyan hely van, ami ennyi ember befogadására alkalmas, és olyan színes programoknak képes helyszínül szolgálni, ahol ennyi féle élményt és szórakozási lehetőséget lehet biztosítani több ezer ember számára. Szerették volna, ha a dolgozók jó hangulatban, közösen szórakoznak, jól érezik magukat családjukkal, és alkalmuk nyílik a kötetlen beszélgetésre a kollégák, valamint a beosztottak és a vezetők közt egyaránt. Próbáltak olyan szórakozást biztosítani, ahol a kis gyerekek és a felnőttek is megtalálják és kihasználják a kedvükre való kikapcsolódási lehetőségeket, s baráti környezetben és is-merhetik meg egymást, s pihenhetnek.

Cseh-Lakos