<<< Vissza

Sztárparádé a küzdősport fesztiválon!

2006. szeptember 1.

Noszály Sándor is jön.

Mind nagyobb az érdeklődés a jövő heti Nemzetközi Küzdősport Fesztiválra, amelynek magját ma már a TV2 BOKSZ RING alkotja. Az ország egész részéről, sőt még külföldről is tetetnek félre jegyeket az eseményre. Kérdésünkre a főszervező, Bertók Róbert elmondta, hogy csak pozitív változások történtek. Elsőként érdemes említeni, hogy előre láthatólag nem hét, hanem nyolc ökölvívó mérkőzés lesz három kick és thai meccsel kiegészítve. Ebből kettő mérkőzést közvetít a televízió.

A főmérkőzések első ringbe lépője Mészáros "Ragadozó" András lesz, aki eddigi 15 mérkőzéséből mind a 15-öt megnyerte. Mészáros a legerősebb szervezet, a WBO Interkontinentális bajnoka és ugyanennél a szervezetnél a hetedik helyen rangsorolják. Tudvalevő, hogy Erdei "Madár" Zsolt is ennél a szervezetnél világbajnok. Az ellenfél az ukrán Stanislav Merdov lesz, aki a súlycsoportjában (59 kg) rendkívül magasnak számít (180 cm). Talán ennek is köszönheti, hogy 16 meccséből 14-et kiütéssel nyert meg.

Az est utolsó mérkőzésén Nagy "Hóhér" József a brit Daren Rhodes ellen lép ringbe de találkozójuk az eredetinél nagyobb tétet kapott, hiszen a cél nem az Európa-bajnoki cím, hanem az Interkontinentális bajnoki öv, amely azt jelenti Józsi számára, ha veszít, akkor elveszíti az EB címét is. Daren Rhodes ismerős lehet a bokszrajongóknak, hiszen az akkor még világbajnok Kótai Mihály egyetlen ponttal tudta őt megverni.

A mérkőzéseken túl természetesen számos kiváló sportoló lép ringbe az est folyamán. A szünetekben pedig egy teljes estére való szórakoztató műsorról gondoskodtak a szervezők. A rendezvényen fellép a szentesi Capuera csoport, a szintén szentesi Illés Tóni, aki a különböző típusú autó és motormárkákat utánozza, és most az eddigitől eltérő, kibővült produkcióval rukkol elő. A táncos hölgyek sem maradhatnak el, idén az Acrobat tánccsoport profi táncosai kápráztatják el a közönséget. A poénokról pedig a Humorfesztivál egyik külön díjazottja, Somogyi András fog gondoskodni. Az autogramvadászok készüljenek, az idei rendezvényen igazi sztárparádé lesz. A műsorvezetők szokás szerint Gundel Takács Gábor és a "pánk autós guru", Winkler Róbert lesznek. Jön Kovács "Vipera" Attila, dr. Csábi Bettina, Nagy "Csonttörő" János és most először Szentesen lesz Kovács "KO-KO" István is, a mérkőzések ellenőreként. Ellátogat hozzánk Szőke Sándor, aki az "Áll az alku" című műsorban elvitt főnyereményével vált ismertté. Hölgyek készüljenek, itt lesz a rendezvényen a teniszezőként és "Nagy Ő"-ként is ismert Noszály Sándor is. És, hogy az uraknak is legyen látnivaló, a Szombat Esti Láz-ban feltűnt táncos szépség, Südi Iringó is a szurkolók között lesz, igaz a boksz promóter, Rácz Félix oldalán.

Bár hétvégén a sportcsarnok zárva lesz, jegyeket tudnak majd ez időben is vásárolni a szentesi Lecsó Fesztiválon, a sportcsarnok standjánál.


<<< Vissza