<<< Vissza

Címmeccsek a szentesi ringben

2006. augusztus 18.

 

Nagy "Hóhér" József

A VI. Nemzetközi Küzdősport Fesztivált szeptember 9-én 17-órától rendezik meg a Dr. Papp László Sportcsarnokban. A programban, mint eddig minden évben több küzdősport is szerepet kap, többek között lesz kick-box, thaibox és profi ökölvívás is. Elmondható, hogy az eddigi legnagyobb gála lesz, hiszen az előmeccseken túl három címmérkőzés lesz látható. Ökölvívásban például nyolc mérkőzést láthat a közönség. Mindezeket rendkívül látványos bemutatók fogják kiegészíteni.

De lássuk a programot kicsit részletesebben. A szentesieknek fontos információ, hogy low kick mérkőzést vív a kick-box EB második helyezettje, Szilasi Szalma Adrián egy képzett békési harcos ellen. Szinte hihetetlen de végre eljön hozzánk a plakátokon eddig háromszor is rajta levő de mindeddig mindig elmaradó KO-király, a nehézsúlyú Rubin Olivér. A főszervező Bertók Róbert most már babonából lehagyta a plakátokról. Tavaly egy kemény mérkőzésen elvesztette nálunk világbajnoki címét Miló Viktória, most újra játszik nálunk, de a TV2 kegyeit egyenlőre nem élvezheti.

Petrovics János és a feltörekvő tehetség Burányi Zoltán váltósúlyú magyar bajnoki címért mérkőznek, várhatóan látványos csata lesz. A volt válogatottak Czimmermann és Pintye felhozó meccseket játszanak. Negatív hír, hogy Kovács Attila csak nézőként lesz itt, mivel egy rendkívül súlyos és elhúzódó foggyulladás ketté szakította a felkészülését. Ringbe lép viszont a kiváló interkontinentális bajnok, Mészáros "Ragadozó" András egy címvédő mérkőzésen. Róla illik tudni, hogy Nagy Jancsi súlycsoportjában van és a legerősebb szervezet, a WBO a világranglista 7. helyére rangsorolja.

Mészáros "Ragadozó" András


Emlékezetes mérkőzése volt, amikor a lebetegedő "Csonttörő" világbajnoki címvédő meccsére berakták, hogy legyen mérkőzés és az akkori kihívót az első menetben kiütötte. Igazi kemény öklű bunyós, aki ráadásul technikailag is nagyon képzett. A gála utolsó mérkőzését az immár negyedik alkalommal hozzánk látogató Nagy "Hóhér" József játsza EB címének megőrzéséért. Mivel Józsi elsősorban nem a technikájáról mint inkább a harcosságáról ismert, nem beszélve arról, hogy ellenfele Angliából érkezik biztosra vehetjük, hogy rendkívül kemény és pofonokban gazdag mérkőzést fogunk látni. A szervező ígéri, hogy a közönség a szünetekben sem fog unatkozni, és olyan műsorok is lesznek, amelyeket eddig még nem láttak Szentesen.

Jegyek elővételben, korlátozott számban megvásárolhatók 2 ezer forintos áron a Dr. Papp László Sportcsarnokban.


<<< Vissza