<<< Vissza

Újabb autót loptak

2006. június 23.

A Pankotai Agrár Rt. telephelyéről, tehergépkocsiból loptak üzemanyagot ismeretlen tettesek. A nyomozók később három személyt állítottak elő, akik - a rendelkezésre álló adatok alapján - további nyolc alkalommal loptak üzemanyagot más járművekből, esetenként akár 100 ezer forint értékben.

Büntetőeljárás indult csalás miatt egy férfi ellen, aki a Tescóban az üvegvisszaváltó utalvánnyal élt vissza. A betétjegyet előbb ellopta, majd az általa ráírt összegért vásárolt három alkalommal. Negyedjére bukott meg a csaló, az 5 ezres tétel lett túl gyanús a hipermarket munkatársainak.

Zsarolás miatt indult eljárás a szentesi rendőrkapitányságon egy helybéli nő ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján fenyegetéssel vette rá ismerősét arra, hogy illatszereket lopjon neki. A másik nő el is ment lopni, ám lebukott, ekkor derült fény az előzményekre. A tolvaj ellen szabálysértés miatt folytat vizsgálatot a rendőrség.

Két autót loptak a közelmúltban a tolvajok városunkban, június 16-ról 17-re virradóra pedig a harmadik járműt is meglovasították ismeretlenek. A JCS 379-es forgalmi rendszámú, középkék színű, 1,6-os Volkswagen Bora típusú személygépkocsi a József A. utcából tűnt el.

Értelmetlen és megmagyarázhatatlan garázdaság áldozatai lettek a gömbakácok a Dózsa-ház és a Széchenyi-liget közötti területen. A vandálok négy fácskát törtek derékba.

A vasútállomás irányába tartott egy autós, ám előbb leparkolt járművel, és bement a közeli vendéglőbe. Mire visszatért a gépkocsihoz, már nem találta az első ülésen hagyott övtáskát, amiben 300 ezer forintot tartott.

H. V.


<<< Vissza