<<< Vissza

Gyereknap a Farkasoknál

2006. június 9.

A Szentesi Farkasok Utánpótlás Sportegyesület gyermeknapot rendezett. Először úgy tűnt, hogy az eső elmossa a programot, de végül az időjárás kegyes lett a részt-vevőkhöz. Az egész napos esemény az előkészítő csapatok labdarúgó mérkőzésével indult, ahol a Szentesi Farkasok USE a Hódmezővásárhely hasonló korú együttesét látta vendégül. A mérkőzést nem hozott szerencsét a Kurca-partiaknak, a vendégeknek minden sikerült, a 2x15 perc alatt, míg a hazaiaknak semmi. Eredmény 10-0 a vendégek javára.

Ezután következett az anyukák és a gyerekek közötti rangadó. Sok kíváncsi szem figyelte az anyukák együttesének repülőrajtját, 3-0-ra elhúztak, de ezzel el is lőtték puskaporukat. A gyerek "farkasok" fokozatosan hozták zavarba az anyukákat. Szívósságukat, kitartásukat eredményezte, hogy kiegyenlítették a három gólos hátrányukat, sőt a végén ők is örülhettek, sikerült a győztes gólt is belőni, s így a kölyök "farkasok" 4-3-ra diadalmaskodtak.

Ebéd után ismét mozgás következett. A sorversenyben (kötélhúzás, zsákba futás, stb.) sok érdekes versenyszám tette próbára apukák, anyukák és gyermekeik ügyességét, gyorsaságát. Akik még ekkor sem fáradtak el, azoknál ismét a foci vette át a szerepet. Anyukákból és apukákból toborzott csapat szállt harcba a fiatal "farkasokkal". Ezen az összecsapáson is először az "öreg farkasok" vezettek, de a fiatalok nem hagyták annyiban. Vesztett állásból fordítottak, így lett az eredmény 2-1 a gyerekek javára. Utolsó előtti programként 11-es rúgóversenyre került sor. A sok jelentkező igencsak próbára tette Janiga Lászlónak és két kapustársa tudását. A végén, mint minden versenyben itt is avattak győztest. Majd végül a tombolahúzás következett, ahol a gyerekek közül senki sem távozott nyeremény nélkül.

Az egész napos programban nem is a győzelem volt a fontos, hanem az, hogy eljöttek a nagypapák, nagymamák, anyukák, apukák és a gyerekek, akik önfeledten mozogtak, sportoltak a Pusztai László Sporttelepen.

Dunás-Varga Zoltán


<<< Vissza