<<< Vissza

Mindenből egyet
NB I-es női futsal

2006. április 7.

 
Az NB I-es Szentesi Futsal Klub női csapatának az 5–8. helyért folyó küzdelemsorozat második fordulójában ezúttal Gyulán, egy győzelem, egy döntetlen, s egy vereség a mérlege. Az első mérkőzésen Tolna ellen léptek pályára.

Az ellenfél vezető gólja után helyzetek maradtak ki, vagy a kapufa mentett. Ezután Milovanovics beadása a kapusról kipattan, s Üveges a pöttyest a hálóba kotorja 1-1. Szünet után egy sportszerű jelenetet láthattak a nézők. Egy szentesi támadásnál Csonka húzódást szenved, a tolnai gyúró sietett segítségére. A második félidőben kimarad egy szentesi helyzet. Ellentámadásból a tolnaiak ismét vezetést szereznek 2-1 oda. A 17. percben egy kezezés gyanús helyzetből tovább növeli előnyét a Tolna együttese 3-1 oda, s ez lett a végeredmény. Következő ellenfél a Salgótarján. Három perccel a kezdés után a tétovázó tarjáni védők között Üveges lő a hálóba (1-0). Egy perc sem telik el, s az előnyt Kiss E. megduplázza, majd újra a szentesiek örülhettek Kiss E. révén, az előny (3-0). Ekkor azonban porszem kerül a fogaskerékbe, a Nógrád megyei csapat feláll a padlóról, s egyenlít (3-3). A szünet előtti utolsó percben Üveges oldal berúgására Milovanovics érkezett (4-3).

A végeredményt ismét Mi-lovanovics állítja be (5-3). A nap utolsó csatája a Gyula elleni mérkőzés, a félidő eredménye 0-0.

Szünet után a fürdővárosi csapat két góllal indít (2-0 oda.) Tóth Antal tanítványai nem adják fel. Az utolsó tartalékerőt is bevetve, előbb Kiss E. beadását követően Üveges megoldhatatlan feladat elé állítja a gyulai hálóőrt 1-2. A tizedik percben Juhász szögletét ismét Üveges helyezi a hálóba 2-2. Hurta a szentesiek kapusa jó néhány bravúrt mutat be, de az eredmény már nem változik. A tabellán a Szentes 7 ponttal a 3. helyen áll. A harmadik forduló április 8-án Salgótarjában lesz.

D. V. Z.


<<< Vissza