<<< Vissza

Tisztes helytállás a nyitányon

2005. október 28.

 
Balról jobbra: Berki András (vezetőedző), Horváth Tamás, Benedek Tibor (technikai vezető), Döbrőssy Viktor, Gábor Barnabás, Szollár László, Torday Árpád, Papp Gábor, Juhász Zsolt, Vígh Róbert, Herczeg György, Hegedűs István, Németh Dániel, Szabó Nándor, Újházi Attila, Szabó Tamás, Józsa Tibor, Plézer János. Hiányzik a képről: Jaksa Márk. (Fotó: Vidovics)

Szerdán este megkezdődött a 2005/2006-os férfi vízilabda bajnokság, szentesi szempontból nem is akármilyen mérkőzéssel. A Berki András-Pengő László edzőpáros által dirigált Legrand-Szentesi VK a bombaerős TEVA-Vasas Plaket otthonában kezdte az idényt. A találkozó előtt Berki András elmondta, hogy Szabó Tamás középfülgyulladás miatt nem állhat rendelkezésére, a junior világbajnokságról hazatérő fiatalok – Juhász és Németh – megérdemelt pihenőjüket követően csatlakoztak a gárdához. Juhász Zsolt egyébként szintén nem egészséges, neki a derekát kellett injekciózni Argentínában. Mindezektől függetlenül abszolút a Vasas a mérkőzés esélyese, a tisztes helytállásról azonban nem mondanak le.

A szerda esti budapesti mérkőzés az első negyedben eldőlt, hiszen nyolc perc után már 5-1-re vezetett a Vasas. A következő három felvonásban viszont szoros negyedeket játszott nagynevű ellenfelével a Legrand, mivel 3-2, illetve kétszer 3-1 volt ekkor az eredmény az angyalföldiek javára. A találkozón a két juniorválogatott vízilabdázó, Juhász és Németh szerezték a csapat öt gólját, előbbi egyszer, utóbbi - kellemes meglepetésre - négyszer volt eredményes.


<<< Vissza