<<< Vissza

OB I tavaszi forduló

2005. április 1.

 
Képünkön: Álló sor balról: Beleon Zsolt (VK elnök), Bakos Anna, Gaál Lenke, Kertes Anna, Pengő Nikolett, Gémes Ivett, Csüllögh Ágnes, Sipos Dorina, Hajdu Hédi, Gundl Diána, Oltyán Gyula (edző)

Guggoló sor: Kozák László (edző), Beleon Zita, Polyák Éva, Fazekas Anett, Molnár Gyöngyi, Kövér-Kis Réka


Végre itt a tavasz! Sóhajtottak fel az uszodában a leány gyermek vízilabdacsapat tagjai, mert ez nem csak a kellemesebb időt hozta meg számukra, hanem a végét jelentette egy hosszabb alapozó időszaknak is.

Az országos bajnokság megkezdése előtt lehetőségük nyílt számot adni jelenlegi felkészültségükről a március 19-20-án Szentesen megrendezésre került meghívásos Tavaszi Vízilabdatornán.
A tornán az ország legrangosabb csapatai vonultak fel: a BVSC, a Dunaújvárosi VSI, a Kecskeméti Villanó Fókák és természetesen a Szentesi VK csapata.

Mindenki izgalommal várta, hogyan alakulnak az erőviszonyok az OB I tavaszi fordulójára.
Lányaink bemutatkozása kiválóan sikerült. Nem hagytak kétséget afelől, hogy jelenleg ők az ország legjobb csapata a gyermek korcsoportban. Fegyelmezett, gyors, fáradhatatlan játékuk bizonyította a játékosok számára, hogy az eltelt időszak fáradozásai nem voltak hiábavalók.

Eredmények: Dunaújvárosi VSI-Kecskeméti SVF 6-5; Hungerit Szentes VK-BVSC Felina 10-1; BVSC Felina–Dunaújvárosi VSI 1-3; Hungerit Szentes VK–Kecskeméti SVF 14-2; BVSC Felina-Kecskeméti SVF 6-6; Hungerit Szentes VK-Dunaújvárosi VSI 14-4.

A kupa végeredménye: 1. Hungerit Szentes VK (6) (veretlenül); 2. Dunaújvárosi VSI (4); 3. BVSC Felina (1); 4. Kecskeméti SVF (1 pont).

Az eredmények tükrében bizakodva indulunk az országos bajnokság következő fordulójára, Egerbe, március 26-án.

A kupa Szentes Város Önkormányzata, a Hungerit Rt., a Vízilabda Klubokat Támogató Egyesület és a Szentes VK támogatásával került megrendezésre.
Köszönjük támogatásukat!

Köszönet illeti még a verseny lebonyolításában résztvevőket is: Benedek Tibort, Pengő Lászlót, Kádár Józsefet, Sóti Lajost és Tímár
Mátyást. A lányokat Oltyán Gyula és Kozák László készítette fel.


<<< Vissza