<<< Vissza

Mi van a puttonyban?

2004. december 17.

 
A családommal együtt a múlt héten csütörtökön a városi sportcsarnok által meghirdetett rendezvényt választottuk. Mi van a puttonyban? Ez volt a címe az előadásnak. Nagyon keveset tudtunk arról, hogy milyen programot fogunk megtekinteni, de utólag elmondhatom az egész család nevében, hogy jól döntöttünk. Több mint két órás pergő ritmusú cirkuszi produkciót láthattunk nagyon magas színvonalon. Természetesen egy színvonalas cirkusz is nagyon kellemes, de bennünket, akik ritkán járunk a sportcsarnokba a körítés is meglepetéssel töltött el. Mindenekelőtt kevés városban látni ilyen tiszta és kultúrált létesítményt, mint itt Szentesen. Szépen berendezett terem fogadott bennünket, a legkisebbeknek ugyanolyan tornapadot biztosítottak, mint az óvodában. Az is meglepett bennünket, hogy az intézmény dolgozói köszöntek az érkező vendégeknek. A késői óra ellenére is végig nyitva volt a büfé és összességében vendégnek érezhettük magunkat. Az előadásban egyaránt szerepeltek magyar és külföldi művészek. Még Szibériából is jöttek és egy különleges számot adtak elő. Hangos volt a csarnok a gyerekek jó kedvétől és természetesen a szülők is jól érezték magukat. Az előadás után néhány családdal arról beszéltünk, hogy célszerű lenne az önkormányzatnak több ilyen eseményt támogatnia a sportcsarnokban, hiszen nagyon sok gyermek számára ez a cirkusz volt eddig egyedül elérhető. Kedvezőek voltak a jegyárak, kellemes, de nem túlfűtött volt a csarnok.

Végül külön megköszönjük Takács László igazgató munkáját, aki végig ott volt a rendezvényen és láthatóan nagyon sokat tett annak sikeréért. Szinte mindenkihez volt egy kedves szava, és a legtöbb gyerek buksiját megsimogatta. Arra is jutott energiája, hogy a szünetben a szaladgáló, bordás falra, kötélre mászó gyerekeket szép szóval mederben tartsa.

Köszönjük a kiváló rendezvényt, az európai körülményeket és a vendéglátást. Biztosak vagyunk abban, hogy az ilyen és ehhez hasonló programok elviszik a sportcsarnok jó hírét és kérjük az illetékeseket, hogy támogassák a rendezvényen keresztül sok-sok család szórakozását.

Egy szentesi család


<<< Vissza