<<< Vissza

Jótékonysági bál a gyermekekért

2004. november 19.

 
Ötödik alkalommal rendeztük meg a Kertvárosi Óvodások Képességfejlesztéséért Alapítvány jótékonysági bálját.

Eddigi tapasztalataink birtokában, de így is sok szorongással kezdtünk a bál megszervezéséhez. Szinte már hagyomány, hogy november első felében szervezzük meg, most november 13-án rendeztük meg. A szülők kezdeményezésére jött létre az alapítvány, és elsősorban a szülők támogatásával tarható életben. Köszönjük mindazoknak, akik jelenlétükkel támogatták az alapítványt, fontosnak érezték, hogy gyermekük minél több, hasznosabb készségfejlesztő eszközt használjon óvodáinkban, mivel ez a pénz erre fordítható. Külön köszönet illeti azokat a vállalkozókat, érdeklődőket, akik közvetlen kapcsolatban nem állnak óvodáinkkal és mégis fontosnak érezték jelenlétüket.

A vezető óvónő megnyitója után rövid műsorral kedveskedtek a dr. Mátéffy Ferenc utcai óvoda nagycsoportosai, remekül táncolták a "sógorok" sramliját, majd ezt követte a Szentes Városi Óvónők kamarakórusának műsora Kocsis Györgyi vezetésével. Később a Szilver Táncklub táncosai színvonalas bemutatóval kedveskedtek a vendégeknek.

Szinte minden évben Füsti M. Lajos bálunk védnöke, lakókörzetünk önkormányzati képviselője, kinek szintén köszönjük részvételét, támogatását, segítségét a bál levezetésében.

Természetesen nagymértékben hozzájárult a bál sikerességéhez a kitűnő vacsora az udvarias, gyors kiszolgálás és ne feledjük a Seress Formáció bravúros közreműködését. Zenéjükkel fergeteges hangulatot teremtettek, gyönyörködhettünk "örömzenélésük"-ben.

Mindenkinek köszönjük a támogatását, segítségét, hogy bálunkat sikeressé tették és a bevételből gyermekeinknek így gazdagabb karácsonyt teremthetünk. Reméljük, jövőre is találkozunk és másoknak is felkeltettük az érdeklődését.

Köztársaság utcai Óvodai Munkáltatói Körzet dolgozói


<<< Vissza