<<< Vissza

Gyermek és családi tábor Szigligeten

2004. október 22.

 
A Szabadidős Sportklub az idén is megszervezte a hagyományos gyermek és családi táborát a szigligeti önkormányzati gyermeküdülőben, ahol a 6 hónapos csecsemőtől kezdve minden korosztály képviseltette magát. Különösen szép számmal vettek részt gyermekek és fiatalok. Ennél fogva nem hiányzott a jókedv, a kacagás sem.

Augusztus elején Veszprémet érintve érkeztünk a táborba, ahol Kiss Tibor gondnok finom vacsorával várt bennünket. Meg kell jegyezni, hogy az étkezés és a gondoskodás mindvégig kifogástalan volt. Az érkezést követő napon már megnéztük a várat és begyűjtöttük az érte járó pontokat (jó taktika volt, mindenért ajándékpontokat kapni).

A program igen gazdag és alternatív volt. Minden korosztály megtalálhatta a számára kedvezőt. Keszthely Kastélymúzeum, Babamúzeum, sétáló utca stb., Hévíz-gyógyvíz. Esténként foci, asztalitenisz, tollasozás, séta, esti fürdőzés, borospincék. Tapolca-tavasbarlang, bormúzeum, Sümeg-vára (ajándépont). Csak a legjobbaknak: Szent György-hegy. Mégis, a legfontosabb cél a Badacsony. A hegy megmászása (aznap 40 oC volt), ezt követő borkóstolások, bazár, vásárlás, hajózás a táborig, villámgyors vacsora, strandolás este.

Búcsúest. Rengeteg szúnyog, bánat. Tombolasorsolás (mindenki nyert), öröm! Szegedi mini színház, vadnyugati műsor (könnyes vidámság, még több szúnyog). Utazás hazafelé, Tihany apátsági templom, Szt. István és I. András király. Bazársor. Séta Füreden a sétányon. Szendergés a buszban hazáig.

Ui: Szeretném a 60 fős csoport nevében megköszönni a Szabadidős Sportklubnak ezt a szép és élményben gazdag hetet.

Mészáros Aliz
gimnáziumi tanuló


<<< Vissza