<<< Vissza

Dobogó közeli hely és bent maradás
Asztalitenisz

2004. október 15.

 
Két cél, mely igen csak eltér egymástól. A feladat adott, csak meg kell valósítani. A végrehajtás érdekében meg is tesz mindent az asztalitenisz NB III-as bajnokságban városunkat képviselő Szentesi Kinizsi és Zöldág SE Szentes együttese.

A kaucsuk labdások is megkezdték a 2004-2005-ös pontvadászatot. A tervekről beszélt a két együttes szakosztályvezetője Zoltai Zoltán és Simon Viktor.

Elsőként a Szentesi Kinizsi szakosztályvezetője, Zoltai Zoltán szólt a tervekről.

- Az idei bajnokságban is hasonló összeállításban állunk az asztal mögé, mint a tavalyi évben. Egy helyen változás történt, Csúcs János a Makóba igazolt. Terveink között szerepelt, hogy a távozó játékos helyére próbálunk igazolni. Sajnos nem valósult meg. Az az általános tapasztalat, hogy nagyon nehéz húzó embert igazolni még az NB III-as bajnokságba is. Szinte minden osztályból külföldön próbálnak szerencsét a játékosok, hiszen ott komolyabb pénzért tudnak játszani. Nagyon erős bajnokság részesei vagyunk. Tömörebb lett a mezőny. Csökkent a csapatok száma, mindössze nyolc együttes van a Szabados-csoportban. Bizakodóak vagyunk, megpróbálunk önerőből, saját játékosainkra támaszkodva minél jobb eredményt elérni. Reményeim szerint dobogó vagy dobogó közeli eredményt elérhetünk. Fontos a távolabbi célok megvalósításához az utánpótlás. Megpróbálunk ezen is változtatni, szintén saját erőből építkezni. Az utánpótlást nevelő részlegünk a Koszta József Általános Iskolában működik. Onnan a tehetséges fiatalokat átemeljük, és utánpótlás bajnokságba illetve az edzésen is bevonjuk őket a munkába. Egy négy fős utánpótláscsapatot állítottunk össze, akikre fokozottabban figyelünk, mint a korábbi években.

A bajnokságban asztalhoz álló versenyzők névsora: Bugyi Péter, Kürti-Szabó Imre, T. Nagy Zsolt, Erdész Tibor, Kocsis István és Zoltai Zoltán. (folytatjuk)


<<< Vissza