<<< Vissza

Bombariadó a diszkóban
Ökölcsapás a sétányon

2004. augusztus 27.

 
Bombariadó volt az elmúlt szombaton éjszaka a Rákász diszkóban. Az ismeretlen telefonáló nem sokkal éjfél előtt telefonált a rendőrkapitányságra, hogy robbanószerkezet van elhelyezve a szórakozóhelyen. A nyomozók azonnal a helyszínre érkeztek, átvizsgálták a helyiséget, ám bombát nem találtak. A robbantással riogató ismeretlen ellen közveszéllyel fenyegetés miatt indult eljárás. 23-ára virradóra az egyik szegvári sörözőbe törtek be, ahonnan a játékgépből 40 ezer forintot loptak el a tolvajok.

21-éről 22-re virradóra az egyik külterületi szerszámost is meglátogatták a fosztogatók, akik gazdasági gépeket vittek magukkal.

Az elmúlt vasárnapra virradóra egy József Attila utcában parkoló Renault Cliot szabadítottak meg kerekeitől a tolvajok. A bűnözők mind a négy fém felnit leszerelték az autóról. Ha valaki látta a tolvajok ténykedését és hasznos információval tud szolgálni az esettel kapcsolatban, az értesítse a rendőrkapitányságot.

Élelmiszereket és gázpalackot vittek el egy alsóréti tanyából szombaton éjjel, az elkövetőket keresik a rendőrök.

21-én éjszaka gépkocsit törtek fel a Kisérben. A tettesek betörték a jármű ablakát, majd az utastérből az ott szem előtt hagyott táskát és a benne lévő iratokat, értéktárgyakat vitték magukkal.

Ismeretlen tettes ellen indult nyomozás, aki augusztus 20-án éjszaka, késő este az ifjúsági ház mögötti sétányon keveredett konfliktusba az ott várakozó fiatalokkal. A gyanúsított előbb szóváltásba bonyolódott a társasággal, majd egyiküket ököllel többször megütötte, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva neki. A veszekedő ellen garázdaság miatt indult eljárás.

H. V.


<<< Vissza