<<< Vissza

Csak a dobogón szeretünk végezni...

2004. július 23.

 
...annak is mindhárom fokára jutott egy-egy a Hungerit Szentesi VK leány-utánpótlás csapataiból. Az ifjúságiak a rájátszás első fordulója után még vezettek, de később kijött ellenfeleink erő és korkülönbsége, így a tavalyi harmadik helyezésüket védték meg. Ismerve az ellenfelek lehetőségeit ez nagyon jó eredménynek számít, és bíztató, hogy minden mérkőzésen egyenrangú ellenfélnek számítottunk, s kis szerencsével fényesebb érem is csilloghatott volna gyűjteményünkben.

Sorrendben a következő a tavalyi bajnok serdülőcsapat aki, bár elszenvedte történetének első két vereségét, mégis meglehetősen simán védte meg bajnoki címét, 10-4-re legyőzve a döntőben a BVSC csapatát.

A legkisebbeknek, a gyermekcsapatnak sincs szégyellnivalója, hiszen egyetlen ponttal csúsztak le az aranyéremről, így "ezüstlányok" lettek. Hajszál a levesben, hogy a bajnok BVSC elleni mérleg a mi javunkra döntötte volna el az első hely sorsát, ha nem veszítünk egy pontot (hazai mérkőzésen) az ellen a Kecskemét ellen, akit mindig simán vertünk... Talán ha nem fulladt volna a mérkőzés eleje pankrációba...

Július első hétvégéjén egy kétnapos Egerben rendezett tornán való részvétellel kezdtük a ráhangolódást az alapozásra, s 12-én csaptunk újra a lovak közé csapott. Mint minden nyáron most is napi két vízi és egy szárazföldi edzéssel készülünk majd a szeptemberben kezdődő bajnokságokra, immár Oltyán Gyula irányításával.
Ezúton szeretnénk megköszönni a segítséget Szentes város minden sportszerető emberének, a Hungerit Rt.-nek, a Bakó Trex Kft.-nek, a Felina Hungaria Kft.-nek és a szülőknek!


<<< Vissza