<<< Vissza

Pofonok a pizzériánál

2004. július 9.

 
Július 5-én késő délután az egyik szentesi pizzéria előtt autójával, járó motorral várakozott kislányára egy férfi. Úgy tűnik, ez nagyon zavarta azt a két, hazánkban letelepedett külföldi állampolgárt, akik a pizzéria vendégeiként szóvá tették mindezt, majd a várakozó gépkocsiját megrongálták, a kiszálló sofőrt pedig tettlegesen bántalmazták. A két férfi ellen garázdaság miatt indult eljárás.

Negyedikére virradóra egy Ilona-parti fóliatelepről szivattyút vittek el ismeretlenek, másnap pedig egy másik külterületi telephelyen jártak a tolvajok. Innen a fóliasátorból tűnt el kb. 140 liter gázolaj, valamint kéziszerszámok.
Tolvaj járt a ligeti uszoda öltözőjében is. Az egyik táskából egy bérletet vitt magával az "enyveskezű".

Harmadikára virradóra egy Rákóczi Ferenc utcai telepen hagyott gépkocsiból 450 liter gázolajat "csöveztek ki" ismeretlenek. Itt hívnánk fel a vállalkozók figyelmét, hogy az éjszakára leállított járműveikben csak minimális üzemanyagot hagyjanak. Ha mégis tele tankkal pihentetik gépeiket, akkor őrizzék vagy őriztessék a telepet.
Július másodikán Árpádhalmán, az egyik magánlakásban járt hívatlan vendég, aki, ha már ott volt, magával vitt 200 ezer forint készpénzt is.

H. V.


<<< Vissza