<<< Vissza

Megerőszakolta testvérét

2004. július 2.

 
Szóváltásba keveredett az egyik szentesi szórakozóhely tulajdonosával egy férfi az elmúlt szombaton a tulajdonos sörözőjében. A rendőrség eddigi adatai szerint a "házigazda" baseball-ütőt vett elő és rátámadt a vendégre, ám az kivette támadója kezéből az ütőt és ellencsapást mért a tulajdonosra. A vizsgálat jelen állása szerint egyszer háton, egyszer fejen ütötte a kocsmárost, aki nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes, koponyaalapi sérülést szenvedett. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, a nyomozást a megyei rendőr főkapitányság vizsgálati osztálya végzi.

Büntetőeljárás indult egy helyi, felnőtt korú férfi ellen szemérem elleni erőszak miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi erőszakkal arra kényszerített egy fiatalkorút, hogy vele fajtalankodjon.

Eljárást indított a rendőrkapitányság erőszakos közösülés miatt egy vidéki férfi ellen, aki édestestvérét kényszerítette nemi együttlétre. A vizsgálat szakértő bevonásával folytatódik.

Ismeretlen tettest keresnek a rendőrök, aki ellen csalás miatt indult eljárás. A bűnöző még tavasszal járt Derekegyházán, ahol ajtót, ablakot ajánlott beszerelésre. Az egyik helyen 200 ezer forint előleget fizettek ki számára, ám a beígért áprilisi határidőig sem a beszerelés nem történt meg, sem a pénzt nem fizette vissza.
Kábítószerrel való visszaélés miatt indított vizsgálatot a rendőrség egy férfi ellen, akit Szentes külterületén tetten értek, amikor éppen magába próbálta fecskendezni az ópiumszármazékot.

Két férfi ügye is a nyomozók előtt van, akik a városunkban lévő, közterületen álló fákat csonkolták meg, a levágott ágat, lombot pedig elvitték. Az okozott kár kb. 175 ezer forint, ám a szakértő véleménye szerint olyan brutálisan nyesték meg a fákat, hogy azok valószínűleg el fognak pusztulni.

Fábiánsebestyén külterületéről, az egyik tanyából vittek el ismeretlenek egy használaton kívüli GAZ 69-es gépkocsi alvázat. A kár mintegy 150 ezer forintra tehető.

H. V.


<<< Vissza