<<< Vissza

Nyári programok

2004. június 11.

 

A művelődési központ szervezésében június utolsó vasárnapján, vagyis június 27-én délután 17 órától pótolják a népi vásáron, az eső miatt elmaradt programokat. Táncbemutató, játszóház után körülbelül 18 órától a Pom-Pom együttes szerepel a gyerekek örömére.

Júliusban két szabadtéri színházi előadásra várják az érdeklődőket az ifjúsági ház parkszínpadára. Július 9-én a Chioggiai csetepaté című fergeteges Goldoni-vígjátékot békéscsabai színészek és a nemrég városunkban járt színitanoda hallgatói mutatják be. Rengeteg szereplőjével és díszleteivel igazán mutatósnak ígérkezik ez a klasszikus komédia. Július végén szintén a békéscsabai tanoda növendékei érkeznek egy vajdasági magyar író Kopeczky László zenés-verses komédiájával, a Don Juan utolsó kalandjával, mely egy felnőtteknek szóló, pajzán előadás.

Augusztus 4-én, szerdán a szegedi nemzetközi néptánc-fesztiválon szereplő 40 fős belga tánccsoport érkezik a városunkba, akik az ifjúsági ház melletti szabadtéri színpadon másfél órás, látványos műsorral szórakoztatják a nézőket. Hatodik alkalommal rendezik meg a művelődési központ munkatársai a Szent István-napokat, augusztus 20-a az ünneplés a hagyományok felidézése és a megemlékezés napja lesz. Jurta sátrat építenek az ifjúsági parkban, lovasbemutatót láthatnak az odalátogatók a Kurca másik partján, este néptánc műsor és ünnepélyes kenyérszegés. Sztárvendég: Komár László és nem marad el a hagyományos tűzijáték sem. Augusztus 21-én inkább a fiataloknak szól a műsor, elsősorban az olimpia jegyében látványos sport- és táncbemutatók lesznek este pedig a nemzetközi fúvószenekari találkozóra várják az érdeklődőket.


<<< Vissza