<<< Vissza

Kicsipkézték a halasi hálót

2004. június 4.

 
Gyakorlatilag az első lehetőségét gólra váltotta a Szentesi TE az elmúlt vasárnapi Kiskunhalas elleni NB II-es labdarúgó-mérkőzésen. A védők feje felett átszálló labdát Barna kezelte le, majd a bal sarokba gurította. A gól után inkább mezőnyjáték folyt a pályán és bár helyzet adódott a hazai és a vendég kapu előtt egyaránt, a második gólig a 36. percig kellett várni, ekkor újra Barna volt eredményes. 2-0 után ütésért a vendégek egyik labdarúgóját piros lappal büntette a játékvezető, és ezzel el is dőlt a mérkőzés. A hazaiak magabiztosan járatták a labdát és ami még fontosabb: gólokkal szórakoztatták a publikumot. A második játékrészben Márics remekbe szabott szabadrúgással folytatta a gólgyártást, majd Takács szlalomozott végig a halasi védelmen, a kapust is kicselezte, a gólt ennek ellenére Nana jegyzi, mert pár centiről bebiztosította a találatot. Azután Misi olyan gólt lőtt, melyben tényleg övé volt a főszerep, végül Kislőrincz egy távoli bombával állította be a végeredményt.

"Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó" tartja a mondás. Az ígéret betartásának elmulasztása nem róható fel Török Lászlónak a Szentesi TE labdarúgó-csapatának edzőjének. A Kiskunhalas elleni 6-0-ás siker után így vall:

- Maximálisan elégedett vagyok mindenki teljesítményével. A gyulai 5-1-es fiaskó után megígértem a szurkolóknak illetve azoknak is akik a csapat körül vannak, hogy kijavítjuk a gyulai botlást. Jó játékkal ezt sikerült megvalósítani. Azt hiszem a vendégek emberhátránya nem befolyásolta az eredményt, mert a csapat előtte is jól játszott. Talán annyiban, hogy nem lett volna 6-0. Azért is gratulációt érdemelnek a srácok, hiszen három játékosunk nem tudott játszani, örülök, hogy olyan is helyt állt, aki eddig nem nagyon villogott.

- Vidakoviccsal mi a helyzet?
- Tizenkét mérkőzés alatt, két piros lapot kapott. A vezetők azt mondták, hogy ilyen játékosra nincs szükség, aki ennyi fegyelmezetlenséget elkövet, s ezért megváltak tőle.

- Következik Kistarcsa. Mit vár?
- Nehéz derbi elé nézünk. Igyekszem felkészíteni a srácokat mind fejben és fizikailag. Szeretnénk három ponttal hazatérni. Én ezt várom.

D. V. Z. - H. V.


<<< Vissza