<<< Vissza

Elfogták a mutogatóst

2004. június 4.

 
Büntetőeljárás indult egy fiatalember ellen, aki még áprilisban a ligetben nemi vágyának kielégítése céljából szeméremsértő módon mutogatta magát az arra járó hölgyeknek. Ő volt az, aki tavaly 10 éves kislányokat szólított le, illetve fiatal, kerékpározó lányokat fogdosott meg. Szintén ő volt az a szemüveges, 18-20 év körüli férfi, aki az Arany J., Tóth József, Sima F., Kossuth utca, liget által határolt területen molesztálta a hölgyeket.

Általában megnyerő szöveggel szólította le a lányokat, akiket aztán alaposan áttapogatott. Amennyiben olvasóink közül valaki konkrét sértettje volt a fenti eseteknek, az jelentkezzen a rendőrkapitányságon, hogy minél pontosabban felderíthető legyen a sokak életét megkeserítő férfi ügye. Városunk rendőrségét az új, 561-310-es telefonszámon érhetik el, itt Kun József zászlóst kell keresni az eljárással kapcsolatban.

Trafóolajat lopott valaki néhány napja. A vakmerő bűnöző nemcsak komoly problémát okozott, de az életével is játszott, de ez sem tudta eltéríteni tettétől.

Tejeskannákat lopott el egy férfi az egyik üzlet elől. A "tejesember" azt hazudta a tulajnak, hogy a kannák az övéi. Persze amikor az eredeti tulajdonos a helyszínre érkezett és kereste a kannákat, azoknak már csak hűlt helyét találta.

Korábban már írtunk arról a fiatalemberről, aki több mint húsz kerékpárt tulajdonított el, valamint bolti lopással is gyanúsítható, ezen kívül más ügyben is vizsgálódnak ellene a nyomozók. A fiúnak ezek a bűncselekmények nem szegték kedvét, újabb bringát lopott el, ám ezúttal a sértett felismerte tulajdonát, azonnal értesítette az arra haladó rendőrjárőrt, akinek a segítségével gyorsan "lekapcsolták" a "kerékpárszakértőt".

H. V.


<<< Vissza