<<< Vissza

Nyugdíjas tagozat

2004. június 4.

 

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség szentesi tagozata az elmúlt héten rangos vendéket látott vendégül nyugdíjas tagozatának alakuló ülésén. A május 28-án délelőtt tartott rendezvényen részt vett Futó Antal a Fidesz Megyei Nyugdíjas Tagozatának elnöke, dr. Becsey Zsolt a Fidesz európai parlamenti listáján a hetedik helyen álló jelölt, és Aszódi Pál a Fidesz Nyugdíjas Tagozatának elnöke is.

A megjelent nagyjából ötven nyugdíjas előtt elsőként dr. Becsey Zsolt beszélt arról, milyen fontos az, hogy az idősebbek közül is minél többen elmenjenek szavazni június 13-án. Ők azok, akiknek már van igazi élettapasztalatuk és fel tudják mérni, hogy kire érdemes szavazni és azt is, miért. Arra kérte a jelenlévőket, hogy ezt ismerőseiknek, barátaiknak, rokonaiknak is mondják el és minél többen járuljanak az urnák elé jövő vasárnap. Nem szabad azt hinni, hogy ez nem dönt el semmit és arra a pártra kell szavazni, amely ténylegesen képviselni tudja az ország érdekeit az Európai Unióban.

A képviselő-jelölttől Aszódi Pál vette a szót, aki igazán közvetlenül szólt a megjelentekhez, nagy szimpátiát váltva ki így a saját korosztályához tartozó vendégekből. A beszéd így lassan beszélgetéssé alakult és valóban elérte a célját: a jelenlévőket ráébresztette arra, hogy miért érdemes elmenni szavazni, és mely képviselők alkalmasak a bizalomra. Aszódi Pál továbbá kifejtette azt is, hogy véleménye szerint a nyugdíjak vásárlóértéke jelentősen csökkent az elmúlt két esztendő alatt és azt is megosztotta a hallgatósággal, hogy ő milyen módon osztaná fel a 13. havi nyugdíjakat.

A tagozat vezetői biztosak lehetnek abban, hogy a szentesi nyugdíjas tagozat tagjai megtisztelik bizalmukkal a Fidesz Magyar Polgári Szövetség jelöltjeit június 13-án.

Kruzslicz Anita


<<< Vissza