<<< Vissza

Ötszázezres rablás a Kisérben

2004. május 28.

 
Az elmúlt pénteken, hajnali öt óra körül érkezett a bejelentés a szentesi rendőrkapitányság nagymágocsi rendőrőrsére, miszerint ismeretlen elkövetők saját lakásán leszúrták L. F. helyi lakost. A gyilkosság ügyében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozó osztálya folytatja a vizsgálatot.
Egy halász orra alá tört borsot egy bűnöző, aki a Veker-csatornából kiszedte a varsát, és széttépte a hálót. Hogy miért tette, talány, az viszont biztos, hogy az okozott kár kb. 30 ezer forint. A tettes ellen rongálás miatt indított eljárást a rendőrség.

Feltehetően kulccsal vagy egyéb szerszám segítségével jutott be a tolvaj egy Kisér utcai házba, ahonnan az egyik szobából 500 ezer forint készpénzt és 200 ezer forint értékű takarékbetétkönyvet vitt el a háziaktól.

Kevesebb kár érte, de mégis mérges annak a tanyának a tulajdonosa, akinek a birtokáról szénát loptak hívatlan látogatói. Az öt bála értéke mintegy 25 ezer forint.

Május 19-ére virradóra a Vásárhelyi úton egy személygépkocsi szélvédőjét törték be ismeretlenek. Az autóból semmit nem vittek el, a remek "buli" viszont 100 ezer forintjába kerül majd az autó gazdájának.

Szintén ezen a hajnalon történt, hogy az Ilona-parton, egy telepen álló munkagépekből "tankolt" valaki. Az "ingyenes" kútról 650 liter gázolajat vitt haza a tolvaj 140 ezer forint értékben.

Szintén besurranó tolvajok jártak egy Deák Ferenc utcai házban. A bűnözők bankkártyát és készpénzt emeltek el a lakásból.

H. V.


<<< Vissza