<<< Vissza

Döntetlen az éllovas ellen
 

2004. május 21.

 
Akik nem érkeztek pontosan rossz esetben két gólról is lemaradhattak a vasárnapi Szentes–Putnok NB II-es labdarúgó-mérkőzésen. A második ráadásul szenzációs kapáslövés után született, és ha mondjuk Zidane szerezte volna, hetekig mutogatnák a televíziós csatornákon. Ezta gólt azonban történetesen Pálfi Barna bombázta 20 méterről a vendégek kapujába, ezért csak azok láthatták, akik a negyedik percben már a meccset nézték. Ráadásul ezzel a találattal 2–0 lett az állás, két perccel korábban ugyanis Gyagya remek beadását Barna pörgette a kapuba. A Szentes nem állt le, a 12. percben újra az agilis Pálfit buktatták a vendégek tizenhatosán belül, a megítélt büntetőt Kislőrincz értékesítette magabiztosan. Fordulás után sem változott a játék képe, gyakorlatilag úgy indult ez a félidő is mint az első, vagyis a SZTE góllal és újra Barna volt az eredményes. Tíz perccel később a kétgólos támadó gólpasszt adott, remek emelését Ábel stukkolta az üres kapuba. A kegyelemdöfést a végén Takács adta meg, akinek bár voltak lehetőségei, mégis a 90. percig kellett várnia, még végre őt ünnepelhették társai. 

A fölényes sikert hozó Szentes–Putnok mérkőzés után Török László edző így értékelt: – Ennél könnyebb helyzetben nem lehet egy edző, mikor csapata tíz perc elteltével már 3–0-ra vezet. Úgy gondolom ez az álomkezdés nyugalmat adott a csapatnak. 

A hétközi megyei rangadón a Makó ellen gólnélküli döntetlenre végeztek a csapatok. A hazaiak mestere ilyen küzdelmes mérkőzésre számított, amelyen egy gól már a győzelmet jelenthette volna valamelyik csapat számára. Az első félidőben próbáltak fogást keresni egymáson a csapatok, ám Török edző szerint a második játékrészben már egyértelműen a TE irányította a játékot. A lehetőségek megvoltak a gólszerzésre, de ezekkel nem tudtak élni játékosai. A listavezető elleni döntetlennel elégedett volt Török László. 

D. V. Z. – H. V. 


<<< Vissza