<<< Vissza

Pénteken minden eldől

2004. május 7.

 
A Legrand-Szentesi VK férfi vízilabdacsapata a honi első osztályú bajnokság 9. helyéért szállt csatába az elmúlt héten a Szolnok ellen. Az egyik fél két nyert mérkőzéséig tartó csata első felvonása után a mieink örülhettek, mert 14-11 arányban verték riválisukat. Az eredmény alapján magabiztosnak tűnő siker azonban nem volt sima, hullámzott a két csapat játéka, egyes periódusban a hazaiaknak, a következőben a szolnokiaknak ment jobban a játék. Szerencsére a záró negyed 6-3-as Legrand sikert hozott, így az első meccs után nálunk volt az előny.

A kedd esti második, Szolnokon megrendezett találkozón sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzeltük. Ezúttal a Szolnok bizonyult jobbnak 11-8-ra. Vidumanszky László, a csapat edzője lapunknak úgy nyilatkozott, hogy meglehetősen bágyadtan, sok hibával kezdték a meccset, hagyták "elhúzni" az ellenfelet. A fegyelmezetlen csapatjáték gyenge kapusteljesítménnyel is párosult, így gyakorlatilag csak futottak az eredmény után. A harmadik, mindent eldöntő pénteki, szentesi összecsapásig a fejekben kell rendet tenni, itt dőlhet el a 9. hely sorsa.

Hazai medencében Vidumanszky mester csak a győzelemmel lenne elégedett, feltétlenül bízik abban, hogy "fiai" "hozzák" a meccset. A győzelem kiharcolásában sokat segíthet a szurkolók bíztatása, ezért aki teheti, látogasson ki pénteken kora este a ligeti uszodába. A mérkőzés 19 órakor kezdődik.

H. V.


<<< Vissza