<<< Vissza

Athénba kerekeznek

2004. május 7.

 
Képünkön: Képünkön: Valkai Zsolt, Csendes Zoltán, Vincze Mihály, Dömsödi Gábor, Fabulya Pál.

Nagy megmérettetés vár a St. Jupát Sportegyesület öt tagjára. Sok felkészülés után július 24-én Athénba kerekeznek. A fiatalok évek óta ebben az egyesületben edzenek, Valkai Zsolt, a csapat tagja a felkészülésről mesélt.

Június 24-én a St. Jupát Sportegyesület sajátnevelésű sportolói Athénba indulnak. Útjuk során érintik a Horvát-tenger partját, Olaszországot, majd Korfu szigete mellé érkezve, a görög helyeken folytatják útjukat Athénig. Mindenki a saját kerékpárjával indul, amelyekre új gumik, két garnitúra új fék, láncok, fogaskerekek kerülnek. Felkészülések a hegyekben is voltak. Húsvétkor Pilis-Börzsöny-Visegrád útvonalon, majd nemrégiben a Bükk helységet hódították meg a kerékpározók. Ezeken kívül még egy utolsó felkészülés lesz a hegyi utakon, pünkösdkor. Ha nem emelkedőkön, akkor az itthoni síkságon edzenek a fiók, konditerem és rövidebb túrák képében. A visszafelé út más vonalon zajlik, majd Bulgárián és Jugoszlávián keresztül. Napi 120 km-t terveznek, így augusztus 29-én ismét hazai utakon járhatnak a kerékpárosok.

Á. E.

***

Támogatóink:

GUMIABRONCS '96 Kft. (gördülésünk megbízhatóságát: külső-, belső gumi, 10-10 db),
TERMOKER-SZENTES Kft.(megállásunk biztonságát: 1-1 garnitúra fékbetét),
VAUDE (kerékpáros túratáskák kedvezményes beszerzése),
ITV Szentes (mobil kommunikáció (szimkártya, feltötlés),
BELEON ÉS TÁRSA Kft.,
BIOCHIPP Kft.,
Rádió Szentes és a család (a felkészülés és utazás technikai, fizikai és jelentős részben anyagi feltételeinek biztosításával.


<<< Vissza