<<< Vissza

Vonzóbb, szebb városért

2004. február 30.

 
A Városszépítő Egyesület, mely közhasznú, megtartotta alakulása utáni első összejövetelét. A szép számú jelenlévő a városi könyvtár épületében ismételten megerősítette, hogy a célja Szentes város vonzóbbá, szebbé tétele, érdek nélkül. Látványosabb legyen az idelátogatók, a vendégeink szempontjából, de ami a legfőbb a szentesi emberek boldogan és büszkén éljék meg szép városuk fejlődését a XXI. Század küszöbén.

Gyarapodjon igényes, lakható épületekkel, kellemes, szökőkutas parkokkal és gyarapodjon mosolygós szentesi polgárokkal, akik mindezt alakítják és befogadják.

Ennek a kovásza akar lenni a Városszépítő Egyesület valamennyi tagja. Az egyesület javasol, észrevételt tesz, és szakszerűen segít a célok elérését illetőn azoknak, akik hivatásszerűen szépítenek és azoknak is, akiknek még csak lelkük mélyén fogant meg a szép város iránti szeretet. Az egyesület valamennyi programjára várja a szépítőket.

Májusi program: A Kossuth utca rendezési- és a kapcsolódó zöld tervének megismertetése a tervezők előadásában. Helye a városi könyvtár.

Júliusi program: Korzózás érdeklődő vendégeinkkel a város nevezetes épületei között. Ötletgyűjtés.

Október végi program: A Klauzál Gábor általános iskola fáit tekinti meg az egyesület és a fejlődésük érdekében további testvérfákat ültet az iskola tanulóinak segítségével.

A Városszépítő Egyesület nyitott, befogad minden használható ötletet.

Makra Zoltán a Városszépítő Egyesület elnöke


<<< Vissza