<<< Vissza

Szentesi TE fölényes győzelme
Labdarúgás

2004. április 23.

 
A Szentesi TE hazai pályán fogadta Sátoraljaújhely gárdáját. A TE visszavágásra készült, hiszen az őszi szezonban vereséget szenvedtek a vendégektől. A Kolláth, Nyerges, Márics, Tóth-Kovács, Gyagya, Ábel (Bubor), Tóth Cs., Kislőrincz, Vidakovics (Papp), Barna, Takács (Nana), Török László (edző) összeállítású Kurca-parti csapat azonnal támadólag lépett fel. Öt perc elteltével Takács kilépett a védők közül, 1- ide.

A 16. percben Ábel megduplázta a hazaiak előnyét 2-0. Következett a 28. perc egy 16-oson belüli kezelés miatt büntető a hazaiaknak, Kislőrincz nem kegyelmezett, 3-0. Szünet után tovább folytatódott a TE támadássorozata. Az 51. percben Tóth Csaba fejjel juttatta a gólvonalon túlra a labdát, 4-0. A 62. percben Juhász révén szépítettek a vendégek 4-1. A 73. percben ismét büntetőhöz jutott a hazai legénység, Kislőrincz ezúttal sem kegyelmezett, így alakította ki az 5-1-es szentesi győzelmet.

Török László a Szentesi TE edzője a mérkőzés végén értékelt:

- Az utolsó helyezettel játszottunk. Azt mondom, hogy hellyel-közzel játszottunk jól. Abszolút nem kell elszállni magunktól. Öt gólkülönbség volt a két csapat között. Csak az a baj, hogy vannak rövid kihagyások, sajnos ezt meg is érzik az ellenfeleink. Az utolsó helyen álló együttes is négy-öt helyzetet kialakított ellenünk. Nem volna szabad megengedni egyet sem. Hogy ez ne forduljon elő javulnunk kellene védekezésben és középpályán. A teljesítménnyel elégedett vagyok.

A TE a következő fordulóban Salgótarjánba utazik.

D. V. Z.


<<< Vissza