<<< Vissza

Nemzeti petíció

2004. április 23.

 
Közös érdekünk, hogy mindenki a csatlakozás nyertese legyen. A romló gazdasági helyzet, a létbizonytalanság miatt azonban sokan a csatlakozás vesztesévé válhatnak. Fogjunk össze, oldjuk meg együtt a legsúlyosabb problémáinkat, hogy május 1-je után Magyarországon biztonságosabb legyen mindannyiunk élete, megélhetése.

Mindenkinek joga van az otthonteremtés lehetőségéhez. Ezért arra kérjük a kormányt, hogy a fiatalok lakáshoz jutása érdekében állítsa vissza az otthonteremtési támogatás rendszerét!

Mindenkinek joga van a biztonságos megélhetéshez. Ezért arra kérjük a kormányt, hogy a bérből és fizetésből élők érdekében állítsa le a privatizációt, védje meg a magyar munkahelyeket, és támogassa a magyar vállalkozókat!

Mindenkinek joga van az egészséges élet lehetőségéhez. Ezért arra kérjük a kormányt, hogy a nyugdíjasok érdekében tartósan csökkentse a gyógyszerek árát, és állítsa le a kórházprivatizációt!

Mindenkinek közös érdeke, hogy a magyar élelmiszerek árai ne emelkedjenek. Ezért arra kérjük a kormányt, hogy a magyar gazdák támogatása érdekében módosítsa a költségvetést!

Mindenkinek közös érdeke, hogy a gáz- és energiaár-emelés ne jelentsen elviselhetetlen terhet a családok számára.
Ezért arra kérjük a kormányt, garantálja, hogy az éves gáz- és energiaár-emelés mértéke az 5%-ot ne haladja meg!

Gyűjtsünk össze 1 millió aláírást azért, hogy hazánk biztonságos csatlakozása érdekében a kormány módosítsa a költségvetést! Az összegyűjtött aláírások számáról tájékoztatjuk a kormányt.

Támogassa Ön is!


<<< Vissza