<<< Vissza

Vasutasokat vertek

2004. március 26.

 
Újra a fővárosban szállt medencébe a Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata az elmúlt szombaton, a BVSC otthonában.

Varga Zitáék a felsőházi rájátszásban ezúttal a Vasasnál gyengébb játékerőt képviselő gárdával mérkőzhettek, ám a tudásbeli különbség csak a második negyedben mutatkozott meg a szentesiek javára, így 5-0-ás Hungerit vezetéssel fordulhattak a csapatok. A győzelem nem forgott veszélyben, 7-0 és 9-1 is volt már, nekünk. A találkozó, melyen Szremkó öt, Molnár A. három, Huszka és Hegedűs egy-egy találatot szerzett, 11-4-es vendégsikerrel zárult.

Pengő László vezetőedző a mérkőzést értékelve elmondta, hogy a győzelemre igen, a gólkülönbség ilyen nagyságára nem számított. Abból a szempontból viszont mindenképpen hasznos volt ez a szombat délelőtt, hogy kétféle taktikát is kipróbálhatott a csapat, valamint az összes játékos lehetőséget kaphatott a bajnokin.

A sorsolás szeszélye folytán a harmadik egymás utáni hétvégén is Budapesten játszik a Hungerit, ezúttal az a Polo SC látja vendégül városunk csapatát, amely jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, öt ponttal a Szentes mögött. A két csapat legutóbb a Magyar Kupa bronzmérkőzésén találkozott, akkor a Kurca-parti lányok "legázolták" ellenfelüket. Reméljük, hogy a 16-6-os vereségért nem most vágnak majd vissza Györe Lajos tanítványai.

H. V.


<<< Vissza