<<< Vissza

Szentes: 10-es!

2004. március 26.

 
Vajon ki nyeri majd a Legrand-Szentesi VK-OSC férfi első osztályú vízilabda-mérkőzést? Ezt a kérdést feszegették a hazai szurkolók az elmúlt heti találkozó előtt, ám biztos választ senki sem adhatott, hiszen a Szentes egyértelműen jobb formát mutat tavasszal, mint az ősszel, a fővárosiak mégis nyolc ponttal előrébb álltak a meccs előtt vendéglátóiknál.

A kezdősípszó után aztán hamar kiderült, hogy a Szentes remek napot fogott ki, félidőben 4-2-re vezettek, a végén 10-5-re nyertek Pelleiék.

A csapat motorjának ezúttal a Somogyi, Lavrisinyec, Szebeni triumvirátus bizonyult. Előbbi két játékos három-három, utóbbi négy góllal járult hozzá a hazai sikerhez. A gólerős támadójáték végre a Vidumanszky László vezetőedző által régóta várt remek védekezéssel párosult, így kétség sem férhetett ahhoz, hogy ezen az estén melyik a jobb csapat. A Szentes pozíciója a tabellán nem változott, tíz ponttal a kilencedik helyen áll a gárda, de két ponttal közelebb "kúszott" az OSC-hez. Ismét rövid szünet következik a bajnokságban, aztán újabb "nagy hal" érkezik Szentesre, a Budapesti Vasutas együttese.

H. V.


<<< Vissza