<<< Vissza

Sikeres hétvége
Kézilabda NB II

2004. március 26.

 
A Szentesi Kinizsi NB II-es férfi csapata illetve az ifi együttes is sikeresen oldotta meg a hétvégi feladatot. A tavaszi szezon legutóbbi fordulójában mind a felnőttek és az ifik is fölényes győzelmet arattak Tiszaföldvár csapata ellen.

A Kajtár, Bakó, Pólya (4), Farsang (6), Kajla (3), Kristó (1), Dömsödi (12), Szaszkó (1), Varsandár, Szécsi (3), Ördög (1), Lovász (5), Sipos, Perbiró (6) kerettel felálló hazai pályán játszó Szentesi Kinizsi 42-24-re legyőzte a vendég szolnokiakat. Az egész csapat jó teljesítményt nyújtott, nagyon kellett ez az önbizalmat növelő győzelem. Ezzel a nagykülönbségű sikerrel a Szentesi Kinizsi felnőtt csapata elkerült a kieső helyről.

Nem mehetünk el szó nélkül az ifisták teljesítménye mellett sem, hiszen fölényesen 33-14-re diadalmaskodtak Tiszaföldvár hasonló korú csapata ellen. Nem iszunk előre a medve bőrére, de úgy tűnik, hogy az évek óta folyó utánpótlás-nevelés meghozza gyümölcsét. A fiatalok egyre jobban épülnek be a nagycsapatba. Pályára lépésük során nem csak epizódszerep jut számukra.

D. V. Z.


<<< Vissza