<<< Vissza

Itthon lehet javítani
 Szentesi TE

2004. március 12.

 
Orosházára látogatott és 3-1-es vereséget szenvedett a labdarúgó NB II tavaszi nyitányán a Szentesi TE csapata. A mieink az első negyvenöt perc alatt kétgólos hátrányba kerültek, és bár a második játékrészben sikerült a szépítés Márics révén, a hazaiak újabb találata bebiztosította az orosházi sikert. A Szentes vezetőedzőjének, a hangja egyértelműen csalódottságról árulkodott, amikor a vereség másnapján a találkozóról faggattam. Bevallotta, nem ilyen bemutatkozásra számított, többet várt csapatától.

A kezdőcsapatból egyébként három eltiltott játékos hiányzott, akik pedig helyettük pályára léptek, nem hozták azt a teljesítményt, amit elvárt tőlük a szakvezető. Ráadásul további játékosok gyengébb teljesítménye is közrejátszott a vereségben. 1-0-s hazai vezetésnél 11-est hibázott a Szentes, sajnos ezután nem sokkal a második orosházi gól is megszületett, így egyenlítés helyett kétgólos hátrányba került a csapat.

Vasárnap, ha a pálya alkalmas lesz a játékra a Makó látogat városunkba. Az a Makó, amely az elmúlt hétvégén 7-0-ra lemosta a pályáról a Vecsés gárdáját, és mindezek után 11 győzelemmel, három döntetlennel és két vereséggel, 36 ponttal vezeti a Winner Sport-csoportot.

Török László az összeállítással kapcsolatban elmondta, hogy előreláthatólag a kapusposzton és a védelem összetételén változtat majd az elmúlt héthez képest. Márics és Nana három sárgalap miatt eltiltását tölti, szerencsére betegség miatt senkinek nem kell kihagynia a találkozót. A Szentesi TE 16 pontjával jelenleg a 11. helyen áll a tabellán.

H. V.


<<< Vissza