<<< Vissza

Még egy pici karnevált...

2004. március 12.

 

Az idei év első nagy tömegeket megmozgató városi eseménye február utolsó napjaiban zajlott. Most március elején, amikor ezeket a sorokat írom és kitekintek a havas ablakon be kell látnom, hogy nem sikerült tökéletesen "eltemetni a telet". Természetesen már elküldtük Szlovéniába a busóknak a garanciára vonatkozó igénybejelentésünket és reméljük, hogy az ígéretüknek megfelelően 2 héten belül kijavítják a hibát, és végre tavasz lesz.

Úgy gondolom, hogy a Télbúcsúztató Városi Karnevál napjainkra egy igazi, jó értelemben vett produkcióvá vált. Az utókor "kulturális kutatóinak" segítendő itt most rögzítem, hogy a "Picúrok farsangja" azaz a legkisebbek jelmezversenye ebben a formában Korecz Mónika "gondolata" és évek óta a Művelődési Központ (Varróné Szabó Ildikó, Rónyai Rita), valamint a Pom-Pom együttes közös munkájával valósul meg.

A Télbúcsúztató Városi Karnevál pedig Boros Szilvia alapötlete, amely évről évre egy picit mindig változik.
A produkció kifejezést nem véletlen használtam, hiszen a karnevál létrehozása több hónapos szervezőmunka eredménye, illetve ami még ennél is fontosabb több száz ember különböző időpontokban kifejtett tevékenysége.

Én úgy láttam és éreztem, hogy a karnevál sikeres volt. Természetesen nem hibátlan, de sose legyen rosszabb rendezvény a városban. Szerencsénk is volt, hiszen a csapadék elkerült bennünket és ez alapjaiban határozta meg az esemény sikerét.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani valamennyi szervező nevében a kedves szülőknek, a pedagógusoknak, a támogatóknak, a képviselő-testületnek azért a segítségért, amit a karnevál sikere érdekében tettek.

Nagyon jó volt érezni a nézők örömét és szeretetét, a jelmezesek sokaságát, a média érdeklődését.

Véleményem szerint a rendezvény érdekében kifejtett marketingtevékenység jobb volt, mint a tavalyi, hiszen például a Nap Tv műsorában 2 hétig szerepelt Szentes és ez nemcsak figyelemre méltó, hanem még pénzünkbe sem került.

Mindazonáltal éppen marketing szempontból kívántam egy rövid összefoglalást tenni, bízván abban, hogy ez a néhány pozitív sor is hozzájárul a nagyon várt tavasz beköszöntéhez.

Bocskay István


<<< Vissza