<<< Vissza

Égő cigi a bőrön

2004. március 5.

 
Február 29-ére virradóra ismeretlen tettes a derekegyházi temetőből az egyik síremlékről, egy 8 méter hosszú kovácsoltvas kerítést vitt el, 30 ezer forint értékben.

Az elmúlt pénteken, a délutáni órákban a Kossuth utca és a József Attila utca sarkán két gyermekkorú fiatal egy harmadikat bántalmazott. A rúgások és ütések következtében a fiú nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Egy fiatalkorú tanuló ellen indított eljárást a rendőrség lakossági bejelentés alapján néhány napja. A fiú 2004 elején az egyik szentesi szakközépiskolában tanulótársán nyomta el égő cigarettáját. Az ügyben garázdaság miatt folyik a nyomozás.

Mézet szeretett volna vásárolni egy hölgy a magánházban árusító termelőtől. Amikor fizetnie kellett volna azt mondta, hogy csak nagy címletű pénz van nála. Az eladó pénzt vett elő, hogy vissza tudjon adni, de ekkor csengettek és egy újabb nő állt a bejárat előtt, szintén vásárlási szándékkal. Amíg az új vevővel beszélt a tulajdonos, az először érkező nő, feltehetően ezt az alkalmat kihasználva, elemelte a mézárus asztalon hagyott kb. 150 ezer forintját, majd távozott a helyszínről.

H.V.


<<< Vissza