<<< Vissza

Kellene a pont...

2004. február 6.

 
15-4-re kapott ki a Ferencvárostól a Legrand-Szentesi VK férfi vízilabda-csapata az elmúlt hétvégén, immár harmadik vereségét begyűjtve egy héten belül. Sok reményük nem is lehetett Berkiéknek a pontszerzést illetően, hiszen a válogatottak sorát felvonultató két hazai elitgárda, a Honvéd és a Vasas, valamint a Fradi voltak az ellenfelek hét nap alatt. A világ bármely gárdája megfáradna egy ilyen sorozattól...

A Vasas ellen már voltak bíztató periódusai a szentesiek játékának, erre alapozva Vidumanszky László vezetőedző is kíváncsian várta, vajon csapata mire lesz képes a zöld-fehérek ellen. Nos, elmondása szerint csalódott játékosaiban, sokkal nagyobb ellenállást várt tőlük, annak ellenére, hogy az első két negyed még szorosra sikeredett, ám 4-2 után két fórt kihagytak, ezt követően pedig szétesett a csapat játéka. Ismét sok gólt kaptak lefordulásból, különösen a harmadik negyed 0-6-ja a fájó. A Legrand a négy találatán ketten osztoztak, Somogyi három, Szebeni pedig egy találatot szerzett.

Ami a szerdai, Szeged elleni hazai mérkőzést illeti: nem került rá sor. A szegediek a Magyar Vízilabda Szövetséghez fordultak, és hat sérült és egy beteg játékosuk hiányára hivatkozva a mérkőzés elhalasztását kérték, amelyet a szövetség versenybírósága elfogadott. Szerda kora délutáni információink szerint a mérkőzést pénteken 18 órakor rendezik a ligeti uszodában.

A hétvégén a Legrand ismét utazik, ezúttal a Szt. István Egyetem vendégei lesznek Szénászkyék. Vidumanszky László bízik a pontszerzésben, ehhez azonban eredményesebb és jobb játékot kell produkálnia a csapatának.

H. V.


<<< Vissza