<<< Vissza

Piacos autóbuszok
Változások a helyi járatban

2004. január 30.

 
Három változás lesz február 1-jével a helyi autóbusz-közlekedésben. Egyrészt lakossági kérés, másrészt önkormányzati képviselői indítvány kapcsán lépett a Tisza Volán Rt. Már korábban szó volt arról, hogy legyenek piacos járatok. A kérésnek megfelelően - a közlekedési társaság tájékoztatása szerint - csütörtöki és vasárnapi napokon indul autóbusz reggel 8 órakor a Drahos utcától a Villogó utcai piacra, onnan pedig délelőtt 11 órakor indul vissza. Az új vonal a 8-as számot kapta, s a Drahos utcától az úgynevezett totózó megállóhelyig a 3-as számú járat útvonalát követi.

A Drahos utca-Kossuth tér-Hékéd között közlekedő 3-as járaton időpont-módosítást vezettek be. A korábbihoz képest (7 órától) 10 perccel hamarabb indulnak a buszok. A reggeli járat 6.55-kor indul a Drahos utcától, visszafelé pedig a 7.25 helyett 7.15-kor indul Hékédről.

December 15-én kísérleti jelleggel beindítottak egy, a Legrand Kontavill Rt és az inkubátorház felé közlekedő járatpárt. Pontosabban a 6-os számú járat meghosszabbításáról van szó. Február 1-jétől az inkubátorházban dolgozók kérésére egy órával korábban, 13,25-kor indul busz a Drahos utcától, ami kimegy az inkubátorházig. Onnan vissza 14.15-kor indul, elmegy a Legrand Kontavill Rt. megállóig, ahonnan az eddig megszokott menetrend szerint 14.20-kor jön visszafele a Drahos utcáig.


<<< Vissza