<<< Vissza

Új elnök a Szentesi TE-nél

2003. december 19.

 
December 16-án tartotta a Szentesi TE tisztújító közgyűlését. Az elnöki tisztséget 1999 október 21-e óta betöltő Földvári Nagy István lemondott, melyet a közgyűlés elfogadott. A búcsúzó vezető megköszönte a régi vezetés munkáját. Ezután került sor a szavazásra, ahol a megjelent negyvenegy résztvevő közül negyven szavazatot kapott az egyesület újonnan megválasztott öttagú vezetése. A Szentesi TE új elnöke Kecskeméti László vállalkozó.

Tiszteletbeli elnök és elnökségi tag Földvári Nagy István, további tagok: Csepregi István szakosztályvezető és elnökhelyettes, Kecskés István technikai vezető és elnökhelyettes, Tóth Antal az AL-KO Szentesi TE NB I-es női futsalcsapatának szakosztályvezetője.

Megválasztották - negyvenegy szavazattal a háromtagú felügyelő bizottságot is. Az elnök Hódi József , tagok: Kiss Etelka az NB I-es női futsalcsapat technikai vezetője, valamint Vass Dezső.

Kecskeméti László a Szentesi TE új elnöke rövid székfoglaló-beszédében kijelentette:

- Mindent megteszek, hogy az elnöki tisztséget becsülettel el tudjam látni, azért küzdök, hogy jövőre kevesebb gond legyen.

Az edzőváltással kapcsolatban annyit tudtunk meg, hogy a távozó Bozóky Zoltán utódjával még folynak a tárgyalások.

Dunás Varga Zoltán


<<< Vissza