<<< Vissza

Egyházi szavalóverseny

2003. december 19.

 
Nagy izgalommal készültünk a városi egyházi szavalóversenyre, amit iskolánk rendezett meg. Amikor eljött a várva várt nap, négy iskolából 30 gyermek gyűlt össze. Izgalmunkat tovább fokozta, amikor elkezdődött a verseny. A zsűri tagjai, Gilicze Andrásné Erzsike néni és Borsodi Ágnes tanár néni azonban megnyugtattak bennünket.

A versenyen először az 1-2. osztályosok szerepeltek. Utánunk következtünk mi, a 3-4-ikesek. Nagyon bátortalanul álltam ki. Úgy éreztem, nem sikerült jól a szavalatom, mert remegett a hangom az izgalom miatt. Amikor visszaültem a helyemre, már alig vártam a végeredményt. Igazán meglepődtem kimondták a nevemet és azt, hogy én nyertem.

Sok szép eredmény született. Korcsoportunkban a 2. helyezett Sárai Dóra(Kiss Bálint Református Ált. Isk.), a 3. Nagy Boglárka (Forrai Máté Ált.Isk., Szegvár)lett. A "kicsik" versenyét Sipos Róbert (Szent Erzsébet Római Katolikus Ált. Isk.) nyerte. Oláh Ivett a 2., Bertus Martina (midketten Kiss Bálint Református Ált. Isk.) a 3. helyet vívta ki. Minden helyezett könyvjutalmat kapott. Az uzsonnán sokat beszélgettünk, mindannyian jól éreztük magunkat, s azt
hiszem jövőre ismét találkozunk ezen a szavalóversenyen.

Bagi Alexandra 4.a


<<< Vissza