<<< Vissza

Máltai Mikulás

2003. december 5.

 
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat szentesi szervezete december elején a Zsoldos Ferenc Szakközépiskola diákjai közül néhánynak kellemes meglepetést szerzett.

A Szeretetszolgálat régió központja által biztosított vámkobzott áruk közül farmerek, rövid sportnadrágok, alsóneműk közül válogathattak a rászoruló diákok.

Most ez a középiskola volt a kedvezményezett, hiszen ők is segítettek, amikor a hétfőn nyíló "Málta-kör" Sáfrán Mihály utcai régi épületének festéséről volt szó. Örömmel viszonozzuk ezt a kedvességet a magunk szerény módján" nyilatkozta a MMSZ szentesi vezetője, aki elmondta hogy a régi MHSZ épületét kapta meg évekkel ezelőtt a szolgálat szentesi szervezete. Maga az épület állaga sok kívánni valót hagy maga után. A tető beázott, a vakolat máladozott és a padló tönkrement. Komoly erőfeszítéssel és elsősorban pályázati forrásból kezdték el a helyreállítást, egyelőre csak 3 helyiség, amit kinyitnak. Ebben irodát és fogadó helyet alakítanak ki, ahol várják azokat, akik felajánlani vagy csak beszélgetni jönnek. A ruhaosztás továbbra is a Csengettyűs iskolából történik péntekenként.


<<< Vissza