<<< Vissza

Veretlenül
Női NB I-es futsal

2003. november 28.

 
A női NB I-es futsal 2003-2004-es pontvadászata a középdöntővel folytatódik tovább. Két négyes csoportban. Az első fordulóra Pécsett került sor. Az AL-KO Szentesi TE, Szeged, Pécs és a Bp. Univerzum hölgykoszorúi találkoztak egymással Baranya megye székhelyén.

Íme az eredmények: AL-KO Szentesi TE-Szeged 2-0 (1-0), góllövők: Kiss E., Milovanovics

Nehezen kivívott győzelem a Csongrád megyei rangadón. Mindkét gárda nagyiramú, és igen izgalmas játékot mutatott.

Univerzum-AL-KO Szentesi TE 3-3 (2-1), góllövők: Siha, Kiss E. (büntetőből), Rosta. Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a szentesi lányok. A fővárosi gárda már 3-1-re vezetett, s vesztett állásból sikerül felállni a padlóról, begyűjteni az egy pontot.

Pécs-AL-KO Szentesi TE 0-6 (0-2), góllövők: Siha (2), Milovanovics, Zentai, Kiss E., Bacsa
A nehezebb első félidő, s könnyebb második rész után papírforma győzelem. Az idei bajnokság folyamán az AL-KO Szentesi TE még nem kapott ki.

A tabella állása a középdöntő első fordulója után: 1. AL-KO Szentes 11-3, 7 pont, 2. Univerzum 12-7, 7 pont, 3. Szeged 5-9, 1 pont, 4. Pécs 3-12, 1 pont

Az AL-KO Szentes a mérkőzéseket a következő összeállításban játszotta: Balázsné-Körmöczi, Kiss E., Sebestyén, Rosta, Milovanovics, Becsei, Papp, Zentai, Kiss Á., Siha, Bacsa, Magyar (kapus), edző: Széll István

Dunás V. Zoltán


<<< Vissza