<<< Vissza

Gála Szentesen

2003. november 14.

 
Képünkön: Bognár László, az ötszörös magyar bajnok 1994 óta a profik között bokszol.

Közép-Európa "legütőképesebb" boksz-menedzserirodájának nevezte az amerikai Flash Magazin a Felix-Promotion céget. A cégvezető-alapító Rácz Félix 1993. óta egyengeti hazai és külföldi ökölvívók pályafutását. Az első jelentősebb lépéseket édesapjával közösen, az Unio Box Team égisze alatt tette meg. Az önálló cégalapításhoz a tapasztalatszerzés és a sportág világának alapos kiismerése vezetett.

A négy nyelven beszélő, alig 30 éves fiatalember kiegyensúlyozott viszonyt tart fenn a világ csaknem összes menedzserirodájával. Akárcsak az üzleti életben, a bokszvilágban is a diplomatikus tárgyalások, a szavahihetőség és a makacs kitartás hozhatnak gyümölcsöző eredményt - azaz kitűnő hangulatú, magas színvonalú mérkőzéseket, elégedett közönséget és elégedett partnereket.

A Felix-Promotion mára nagyszerű, céltudatos csapattá fejlődött, minden irányba kiterjedő, kölcsönös megelégedettségen alapuló kapcsolatokkal.

Nagyszerű öklözőkből, ifjú titánokból áll össze a Felix-Promotion energikus csapata, ők azok, akik időről-időre fantasztikus mérkőzésekkel örvendeztetik meg az egyre növekvő számú lelkes közönséget.

A menedzseriroda 24 magyar és külföldi bokszoló tevékenységét koordinálja, folyamatosan kíséri figyelemmel a fiatal tehetségek fejlődését - szoros együttműködésben dolgozik az amatőr szövetségekkel. Az ígéretes talentumok felkarolásán túl a bokszistálló elsődleges célkitűzése a lehető legjobb lehetőségek és esélyek biztosítása profi bokszolói számára.

Az október 25-i, nagysikerű gálát követően nem sok időt tölt pihenéssel a Felix-Promotion csapata. A "Revans" után már körvonalazódni látszik egy újabb, feltehetőleg szintén izgalmas este programja. A Szeged-Székesfehérvár-Szolnok sorozat után egy újabb "sz"-betűs város ad otthont a ringnek, ezúttal Szentesen bunyóznak a fiúk. Erre már nem is kell sokat várni, november 29-én kötelek közé lép -immár harmadszor a profik között- Nagy József, aki csak nemrégiben igazolt át a profikhoz és Rácz Félixhez. Bokszol még a paksi Bognár László, Popovics Tamás, és Mészáros András. A gálán két nehézsúlyú öklöző is szerepel a repertoáron, Petrányi Zoltán és Rubin Olivér- igaz nem egymás ellen fognak küzdeni. Az eseményeket a Sport1 Televízió közvetíti.


<<< Vissza